Hoşgeldiniz...
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
09 09 2010, 21:32:11 ÖS
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24219
Konu Gönderen:
1206
Üye
Son üye:
ugrbck
Ara:
Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
Kangal Forum
Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
Kangallar - Bilgiler, Tanışma, Sorular, Tartışmalar
Genel Tartışma ve Tanışma Bölümü
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
395
396
397
398
399
[
400
]
401
402
403
404
Gönderen
Konu: Genel Tartışma ve Tanışma Bölümü (Okunma Sayısı 471695 defa)
mehmetsengul
Aktif Üye
Ynt: Genel Tartışma ve Tanışma Bölümü
«
Yanıtla #5985 :
09 03 2010, 19:27:43 ÖS »
selam lar . alaca renkte kangal olur mu bir fikriniz varmı?
Mehmet Şengül
Kütahya
besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu
«
Yanıtla #5986 :
18 03 2010, 21:41:04 ÖS »
Alıntı sahibi: mehmetsengul üzerinde 09 03 2010, 19:27:43 ÖS
Hayır arkadaşım alaca renkli kangal olmaz. Var diyenlerin iddiası sadece ticari kaygıdan ibarettir.
Anadolu Kangal Üretim Çiftliği
www.anadolukangal.net
İlker Malkoç
Administrator
Üye
«
Yanıtla #5987 :
19 03 2010, 11:37:20 ÖÖ »
olur tabi niye olmasın bal gibide olur ala renkli kangal standart dışı olur ama olur...
Levent DURAN
Yeni Üye
Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır. Paylaşalım.
«
Yanıtla #5988 :
20 03 2010, 00:23:26 ÖÖ »
Burada fikirlerini ve bildiklerini paylaşan tüm dostlara selamlar. Ben 37 yaşındayım ve psikoloğum. Bu siteyi ve siz can dostları 2 yıldır takip ediyorum. Ancak her nedense bir türlü üye olamadım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 5 yaşında dişi kangal, HONEY, (Şu anda arkadaşımın çiftliğinde) ve 5 aylık erkek, ARAP, sahibiyim. Honey, sivastan sevdiğim bir kardeşimin hediyesi olarak geldi. Arap' ı ise tam 1150 kilometre gidip, Adana'ya, çok kıymetli ağabeyim Hacı ağanın yüksek ricalarıyla Yörük aşiretlerinden Aydınlılar dan aldım. Kendilerine ne etsem ne kadar teşekkür etsem azdır. Adını kendileri koymuşlar yaşını ALLAH versin, rüyalarımda görsem, Allah tan dilesem ancak bu kadar güzel bir kangal'ım olabilirdi. 4. oğlum oldu desem yalan olmaz. Çok yakında sizlerle resimlerini paylaşacağım. Bu arada tekrar burada fikirlerini paylaşan tüm dost ve ağabeylerime teşekkürler. Umarım bundan sonra paylaşımlarınıza bende katkıda bulunabilirim. Gönülden herkese selamlar...
Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır.
İlker Malkoç
Administrator
Üye
«
Yanıtla #5989 :
20 03 2010, 09:26:57 ÖÖ »
Alıntı sahibi: Levent DURAN üzerinde 20 03 2010, 00:23:26 ÖÖ
Burada fikirlerini ve bildiklerini paylaşan tüm dostlara selamlar. Ben 37 yaşındayım ve psikoloğum. Bu siteyi ve siz can dostları 2 yıldır takip ediyorum. Ancak her nedense bir türlü üye olamadım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 5 yaşında dişi kangal, HONEY, (Şu anda arkadaşımın çiftliğinde) ve 5 aylık erkek, ARAP, sahibiyim. Honey, sivastan sevdiğim bir kardeşimin hediyesi olarak geldi. Arap' ı ise tam 1150 kilometre gidip, Adana'ya, çok kıymetli ağabeyim Hacı ağanın yüksek ricalarıyla Yörük aşiretlerinden Aydınlılar dan aldım. Kendilerine ne etsem ne kadar teşekkür etsem azdır. Adını kendileri koymuşlar yaşını ALLAH versin, rüyalarımda görsem, Allah tan dilesem ancak bu kadar güzel bir kangal'ım olabilirdi. 4. oğlum oldu desem yalan olmaz. Çok yakında sizlerle resimlerini paylaşacağım. Bu arada tekrar burada fikirlerini paylaşan tüm dost ve ağabeylerime teşekkürler. Umarım bundan sonra paylaşımlarınıza bende katkıda bulunabilirim. Gönülden herkese selamlar...
Levent bey sitemize hoşgeldiniz bundan sonra daha güzel vakit geçiririsiniz bu arada arapın resimlerinide bekliyoruz..
Levent DURAN
Yeni Üye
«
Yanıtla #5990 :
20 03 2010, 22:05:06 ÖS »
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Eminim öyle olacaktır. Çok yakın bir zamanda resimlerini paylaşacağım. Bugün yapmak isterdim ancak Arap bey tam 10 metrekare halı dokunabilecek kadar tüy döktü ve yaklaşık 3 saatte tertemiz edebildim.
Hoşçakalın.
oxigene10
İlhan Taşkın
En Aktif Üye Grubu
PAŞA
«
Yanıtla #5991 :
21 03 2010, 12:35:56 ÖS »
Levent Bey hoşgeldiniz
Levent DURAN
Yeni Üye
«
Yanıtla #5992 :
21 03 2010, 13:39:03 ÖS »
Hoşbulduk İlhan bey...Arap'ın resimlerini ekliyorum. Herkesin aslanlarına Maşallah bu arada. Çok güzel köpekler.
Levent DURAN
Yeni Üye
«
Yanıtla #5993 :
21 03 2010, 14:15:37 ÖS »
Bu arada acaba; erkek kangallar kaç aylık olduğunda tuvaletlerini yaparken arka ayağını kaldırmaya başlar. Arap, hala dişiler gibi ihtiyacını gideriyor ve ayaklarına isabet ettiriyor devamlı. 3 tane oğlum var, küçük yaşlarda ve malumunuz hijyen konusunda problem yaşıyoruz. Yani devamlı suretle onlarla oynuyor. Bu konuda bilgi alabilirsem sevinirim. Bir de 5. ay da diş çıkarmalrı ne kadar sürer. Arabın yanaklarında diş çıkarmaya bağlı lenflerinde zaman zaman şişmeler oluyor. Saygılar.
besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu
«
Yanıtla #5994 :
21 03 2010, 18:31:47 ÖS »
Levent Bey; Yavrular diş değişimine 4 aylıkken başlar, it dişlerinin değişimi de 5-5.5 aylıkken olur. Bu sırada kaburga benzeri bütün kemikler verirseniz dişleri ile istenmeyen zararlar vermez. Bir ayağını kaldırıp işemeye ise genelde 12 aylıkken başlarlar.
Benim merak ettiğim Adana'nın neresinde bu (yörük) Aydınlı köyü. Ben Hatay Erzin'liyim. Aydın'lılarla aynı mahallede otururuz. Aynı okullarda okuduk. Çocukluğumda köpeğim olmadı ama Aydın'lıların kangallarını iyi bilirim. Hatta bizim oralarda kangalın adı aydınlı itidir. Oralarda hala kangalın olmasına çok sevindim.
Anadolu Kangal Üretim Çiftliği
www.anadolukangal.net
Levent DURAN
Yeni Üye
«
Yanıtla #5995 :
21 03 2010, 21:31:25 ÖS »
Alıntı sahibi: besto üzerinde 21 03 2010, 18:31:47 ÖS
Levent Bey; Yavrular diş değişimine 4 aylıkken başlar, it dişlerinin değişimi de 5-5.5 aylıkken olur. Bu sırada kaburga benzeri bütün kemikler verirseniz dişleri ile istenmeyen zararlar vermez. Bir ayağını kaldırıp işemeye ise genelde 12 aylıkken başlarlar.
Benim merak ettiğim Adana'nın neresinde bu (yörük) Aydınlı köyü. Ben Hatay Erzin'liyim. Aydın'lılarla aynı mahallede otururuz. Aynı okullarda okuduk. Çocukluğumda köpeğim olmadı ama Aydın'lıların kangallarını iyi bilirim. Hatta bizim oralarda kangalın adı aydınlı itidir. Oralarda hala kangalın olmasına çok sevindim.
Selamlar, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Hocam; ben Ankara' lıyım ve Marmaris'te yaşıyorum. Bu ilk defa Adana'ya ziyaretimdi. İstemeyerek yanlış bilgi vermek istemem ancak Aydınlılar Yörük aşireti olduğunu ifade etmiştim. Yani köy olup olmadığını bilmiyorum. Ben köpeğimi kardeşim kadar yakın arkadaşımın kuzeni Hacı ağabeyim aracılığıyla yumurtalığa yakın bir köyde teslim aldım. Adres vermekteki eksikliğimi mazur görün lütfen. Arap'ı bana, kendisi yaklaşık 3-5 kilometre gidip dağdan getirdi. Köpeğimi verene de getirene de ne kadar teşekkür etsem azdır, Allah onlardan milyonlarca kere razı olsun. Ancak sizinle telefonda görüşebiliriz ve size beni Adana'ya davet eden arkadaşımla görüştürebilirim. Belki de tanıdık olduğunuz kişilerle tekrar irtibata geçebilirsiniz. Bu arada bunları sizden duymak böyle bir kangala sahip olmaktan gurur duymamı sağladı. Arap'ın resimlerini ilgili bölüme yükledim hocam. Değerli yorumlarınızı beklerim. Saygılarımla...
Levent DURAN
Yeni Üye
«
Yanıtla #5996 :
30 03 2010, 23:38:02 ÖS »
Alıntı sahibi: kıtmir üzerinde 26 01 2010, 09:48:00 ÖÖ
diğer köpeğin isim çomar kuyruksuz köpek denen cinsden birde ala malaklı kangal yazmışım yanlışlıkla ala aksaray malaklı olarak düzeltiyorum babasını mix bir köpek var yaklaşık 6 aylık oldu anne dogo arjantin babanın annesi malaklı basası prso canarıo üç ırkın birleştirilmesi dozer olarak attım resimlerini sizin köpeklerinizde tıklayıp görebilirsiniz.
Ustadlar neder bilmiyorum ama illada saf ırk besleyeceğim diye bir kuralım yok zaten şunu söylemek isterim saf ırk kangal çok az çoğu çiftlikler malaklı ile kangalı melezliyorlar nedeni ise doğan görünümlü şahin misali ırı kyım ama toka kuyruk köpek üretmektir.aslında onlarında suçu yok talep bu yöndedir. köpekçilerin çoğu bu tip köpek talep ediyorlar
Kangalı çok sevmemiz ırkçı olduğumuz anlamına gelmiyor:))) Ben sizin gibi hepsini seviyorum hem de çok. Bugün yakın bir yerde barınak açıldığını duydum ve çok sevindim. Allah açandan da yardım edenden de milyar kere razı olsun.
serkanej
serkan
Yeni Üye
«
Yanıtla #5997 :
06 04 2010, 08:53:56 ÖÖ »
Benim öğrendiğim kadarıyla (okuyup araştırdım) kangallar aslen bekçi köpekleridir koruma alanlarında bekletirsen koruyacağı bölgeyi gezdirirsen oradan ayrılmazlar sürü köpeğide olmalarının nedeni küçüklükten alıştırılmalarıdır ve koruma içgüdüsüdür sahibinin sevdiği ve sahibine ait olan herşeyi korurlar. Biraz daha açarsam bir kangalı bahçeli bir evde yetiştiriyorsan atıyorum 1 yaşına gelmiş daha sonra koyun aldın ve koyunları otlatmaya götürüyorsun kangal gelmez ben böyle öğrendim.
Yanlışım varsa düzeltirmisiniz arkadaşlar.
kaan1453
Yeni Üye
«
Yanıtla #5998 :
09 04 2010, 09:25:19 ÖÖ »
Bir arkadaşım erkek kangal yavrusu istiyor ücreti ne ise vericek yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atabilirler.
kıtmir
Yeni Üye
«
Yanıtla #5999 :
11 04 2010, 18:24:08 ÖS »
Alıntı sahibi: mehmetsengul üzerinde 09 03 2010, 19:27:43 ÖS
kangallar ala renkte olmaz ala olanlar genelikle konya aksaray tarafı köpeklerde olur onlarda kangal değil iyi bir çoban ve koruma köpekleridir.
Sayfa:
1
...
395
396
397
398
399
[
400
]
401