* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 09 2010, 02:32:34 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24211 Mesaj 18 Konu Gönderen: 1205 Üye
Son üye: Avşaroğlu
Ara:     Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
+  Kangal Forum
|-+  Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
| |-+  Kangallar - Bilgiler, Tanışma, Sorular, Tartışmalar
| | |-+  Genel Tartışma ve Tanışma Bölümü
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 394 395 396 397 398 [399] 400 401 402 403 404 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Genel Tartışma ve Tanışma Bölümü  (Okunma Sayısı 470901 defa)
TurKangaL
MehmetcaN KAYA 02.10.1994 Konya
Aktif Üye

E-Posta
« Yanıtla #5970 : 21 01 2010, 18:03:44 ÖS »

[ gürbüz
güzelmiş,nerede oturuyorsunuz?

Bozkırın bekçisi KANGAL..!
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu

kral

« Yanıtla #5971 : 22 01 2010, 14:24:43 ÖS »

harıka bi ite benziyor

kRaL
ulas
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5972 : 23 01 2010, 12:57:13 ÖS »

SİTE GÜZEL VE SEVİYELİ İNSALLAH SÜREKLİ KALİTELİ VE DÜZGÜN İNSANLAR İŞTİRAK EDERDE BU SEVİYE GİTTİKÇE ARTAR KANGAL DÖVÜŞLERİNE KARŞIYIM

ULAŞ
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu

Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah..

« Yanıtla #5973 : 23 01 2010, 14:52:48 ÖS »

SİTE GÜZEL VE SEVİYELİ İNSALLAH SÜREKLİ KALİTELİ VE DÜZGÜN İNSANLAR İŞTİRAK EDERDE BU SEVİYE GİTTİKÇE ARTAR KANGAL DÖVÜŞLERİNE KARŞIYIM

ULAŞ
Hoşgeldiniz.

Önümde Irzına Geçseler, Bi Sigara Yakar Sıraya Girerim... !
kıtmir
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5974 : 26 01 2010, 09:31:31 ÖÖ »

gürbüz istanbul maltepede asıl ismi buluttur güzel büyüdüğü için gürbüz dedik ona raporlu delidir. zincirde olduğu zaman adamcıdır bölgesi dışında insanlara saldırmaz en büyük düşmanı çevredeki köpeklerdir kankisiyle beraber zincir kırınca ilk iş olarak buldukları köpeğe çöker öldürler babası ala malaklı kangal annesi karabaş kangaldır kulbelerinden ölü köpek almaktan ve çevredeki sahipli köpekleri boğduklarından dolayı asansör ipiyle bağladık yoksa zincir hikaye bu itlere
kıtmir
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5975 : 26 01 2010, 09:48:00 ÖÖ »

diğer köpeğin isim çomar kuyruksuz köpek denen  cinsden birde ala malaklı kangal yazmışım yanlışlıkla ala aksaray malaklı olarak düzeltiyorum babasını  mix bir köpek var yaklaşık 6 aylık oldu anne dogo arjantin babanın annesi malaklı basası prso canarıo  üç ırkın birleştirilmesi dozer olarak attım resimlerini sizin köpeklerinizde tıklayıp görebilirsiniz.

Ustadlar neder bilmiyorum ama illada saf ırk besleyeceğim diye bir kuralım yok zaten şunu söylemek isterim saf ırk kangal çok az çoğu çiftlikler malaklı ile kangalı melezliyorlar nedeni ise doğan görünümlü şahin misali ırı kyım ama toka kuyruk köpek üretmektir.aslında onlarında suçu yok talep bu yöndedir. köpekçilerin çoğu bu tip köpek talep ediyorlar
İLKVESON
ŞENOL
Yeni Üye
*

senoltemel@gmail.com
E-Posta
« Yanıtla #5976 : 26 01 2010, 10:09:43 ÖÖ »

Selam arkadaşlar benim zadeye arpa yalı yedirmeyi çok istiyorum ama defalarca denememe rağmen hiç başarılı olamadım. Sadece et suyu ile yal haline getirdim yemedi, su ile denedim yemedi, tavuk suyu ile denedim yemedi, yemek suyu ile denedim onuda yemedi. Uzun bir süre araştırdıktan sonra çoban arkadaşlarmızın, elma büyüklüğünde topak topak yaparak yanlarında götürüp yedirdiğini öğrendim onuda denedim sadece elimden azar azar yiyor 1 tanesini bitirmiyor bile. Ne yapmam gerektiği konusnda yardımcı olur musunuz?
kıtmir
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5977 : 27 01 2010, 16:35:54 ÖS »

köpeğin 1 gün yanından yemeğini al suyu bırak ertesi gün koy önüne bak nasıl yiyor yemiyorsa bırak yanı
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu

« Yanıtla #5978 : 27 01 2010, 17:07:06 ÖS »

köpeğin 1 gün yanından yemeğini al suyu bırak ertesi gün koy önüne bak nasıl yiyor yemiyorsa bırak yanı

bu değilde, köpeğimizin sevdiği yemeklere karıştırarak vermek daha iyi oluyor. O şekilde aç bıraktık mı karnı doyunca tekrar bakmıyor sevmediği yemeğe. Alıştıra alıştıra sevdirerek yedirmek daha rahat olur. Diğer türlü her yedirmek istediğimizde aç mı bırakıcaz. Şahsen iki şekildede denedim ve sevdiği yemekle sevmediği yemeği karıştırmak daha karlı oldu.
Hele bu soğuk havalarda iştahlarının maşallahı varken kesin yer gibi geliyor bana.

kıtmir
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5979 : 29 01 2010, 19:42:08 ÖS »

zaten yazımın devamı sorun olmuş galiba ertesi gün sevdiği yemekle beraber yarı yarıya ver aç olan köpek yer onu demiştim ama gitmedi herhalde ilk etapta yarı yarıyap ondan sonra azalt en sonsevdiği yemekle beraber verme
cankarakoch
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5980 : 30 01 2010, 17:24:48 ÖS »

selamın aleyküm arkadaşlar. siteye yeni üye oldum. üye olmadan önce konuları okudum ve arkadaşlarımın seviyeli olduklarını gördüm site yönetivcilerine böyle seviyeli bir site kurdukları için çok teşekkür ederim.
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu

« Yanıtla #5981 : 30 01 2010, 18:29:05 ÖS »

selamın aleyküm arkadaşlar. siteye yeni üye oldum. üye olmadan önce konuları okudum ve arkadaşlarımın seviyeli olduklarını gördüm site yönetivcilerine böyle seviyeli bir site kurdukları için çok teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz.

İLKVESON
ŞENOL
Yeni Üye
*

senoltemel@gmail.com
E-Posta
« Yanıtla #5982 : 01 02 2010, 08:45:56 ÖÖ »

bu değilde, köpeğimizin sevdiği yemeklere karıştırarak vermek daha iyi oluyor. O şekilde aç bıraktık mı karnı doyunca tekrar bakmıyor sevmediği yemeğe. Alıştıra alıştıra sevdirerek yedirmek daha rahat olur. Diğer türlü her yedirmek istediğimizde aç mı bırakıcaz. Şahsen iki şekildede denedim ve sevdiği yemekle sevmediği yemeği karıştırmak daha karlı oldu.
Hele bu soğuk havalarda iştahlarının maşallahı varken kesin yer gibi geliyor bana.

Çok teşekkürler deneyip sonucu bildireceğim umarım faydalı olur.
ömer61
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5983 : 09 02 2010, 11:55:51 ÖÖ »

s.a. arkdaşlar.bir maruzatım vardı,yardımcı olursanız sevinirim.kangalımın diş eti pembeyken siyahımsı renk aldı(ön dişlerinin olduğu yer hala pembe)bu geçicimi yoksa kalıcımı ve antibiyotikten olmuş olabilirmi, beni bilgilendirebilirmisiniz.ayrıca köpeğim 9 aylık kangal  şu anda gelişiminin ne kadarını tamamladı.9 aylık 75 cm  daha ne kadar büyür bu canavar:)şimdiden teşekürler.
kıtmir
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5984 : 26 02 2010, 19:46:16 ÖS »

kangallar yaşına kadar boy atar 18 aya kadarda devam eder ama 12-18 arası fazla fark etmez sizin köpeğiniz tahmini 80 cm bulur bakımına göre
Sayfa: 1 ... 394 395 396 397 398 [399] 400 401 402 403 404 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.098 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu