* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 09 2010, 10:35:31 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24190 Mesaj 18 Konu Gönderen: 1200 Üye
Son üye: hakan-bozo
Ara:     Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
+  Kangal Forum
|-+  Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
| |-+  Kangallar - Bilgiler, Tanışma, Sorular, Tartışmalar
| | |-+  Genel Tartışma ve Tanışma Bölümü
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 390 391 392 393 394 [395] 396 397 398 399 400 ... 404 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Genel Tartışma ve Tanışma Bölümü  (Okunma Sayısı 469648 defa)
ALIEN_1905
Volkan ÇAVUŞOĞLU - ( PASHA )
En Aktif Üye Grubu

E-Posta
« Yanıtla #5910 : 07 12 2009, 01:32:01 ÖÖ »

başka arkadaşlardanda bilgi almak isterim..

besto hocam yazmış, hayatını bu sevgiye vermiş bir üstatır kendisi, bence başka yorumlara gerek duymayın Göz kırpan saygı ve sevgiler...

Volkan Çavuşoğlu - 19.07.1979 - İzmir
besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu

besto65@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #5911 : 09 12 2009, 21:39:46 ÖS »

Türkiye'nin en eski kangal araştırmacısı ve üreticisi Doğan Kartay'ın kurduğu internet sitesine aşağıdaki linkden ukaşabilirsiniz:     www.kangal-akbas.com
   Türk Çoban Köpeklerine ve sevenlerine hayırlı olsun.

DOĞAN KAR­TAY: 1932 İz­mir-Kar­şı­ya­ka do­ğum­lu­dur. 1952 yı­lın­da Kar­şı­ya­ka Li­se­si­ni bi­tir­di. 1952-53 yıl­la­rın­da, ye­dek su­bay ola­rak Si­vas Kan­gal yö­re­sin­de gö­rev ya­par­ken, Kan­gal­lar ile ta­nış­tı ve kay­naş­tı. Ter­his­ten son­ra İ.T.Ü.’de Mü­hen­dis­lik eği­ti­mi­ni ta­mam­la­dı. Elli yı­lı aş­kın ça­lış­ma ya­şa­mın­da­ Ana­do­lu’da 35 yıl ça­lış­tı. De­ne­yim­li Ha­va­ala­nı Mü­hen­di­si ola­rak ta­nı­nı­yor.
Si­vas-Kan­gal yö­re­sin­de 1963-65 ve 1978-80 yıl­la­rı ara­sın­da mü­hen­dis­lik hiz­me­ti ver­di ve ya­şa­mı bo­yun­ca Kan­gal­lar­la dost­lu­ğunu sür­dür­dü. Şan­ti­ye­le­rin­de Kan­gal bes­le­di ve üret­ti.
1974 Kıb­rıs Ba­rış Ha­re­ka­tı­na ka­tıl­dı. Savaşın lojistik yapılarını planladı ve yaptırdı. Türk Si­lah­lı Kuv­vet­le­ri Kah­ra­man­lık ve Üs­tün Hiz­met ma­dal­ya­sı, ga­zi ki­mli­ği ve gazi ma­aşı ile onur­lan­dı­rıl­dı.
Ba­yın­dır­lık Ba­kan­lı­ğı’n­da Böl­ge Mü­dü­rü, Ener­ji ve Ta­bii Kay­nak­lar Ba­kan­lı­ğı’n­da Da­ire Baş­ka­nı, in­şa­at şir­ket­le­rin­de ge­nel mü­dür ola­rak gö­rev yap­tı. 1980 yı­lın­da emek­li ol­du. 1996 yı­lı­na ka­dar ser­best ça­lış­tı ve son­ra da mes­le­ği ile ve­da­laş­tı. 1990 yılından sonra İz­mir-Ma­ni­sa il sı­nı­rın­da­ki, bin met­re­ yük­sel­ti­de olan Gök­çe­ler kö­yün­de­ki çift­li­ğin­de, yüz­ler­ce Kan­gal, on­lar­ca Ka­ra­ya­ka ve Ak­baş üret­ti. 2006 yı­lın­da Kes­ki­noğ­lu fir­ma­sı­nın ana spon­sor ol­ma­sıy­la, Ma­ni­sa’nın Ak­hi­sar il­çe­sin­de ku­ru­lan mer­kez­de ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor.

An­ka­ra, İs­tan­bul, İz­mir, Eskişehir, Ak­hi­sar ve Sivrihisar mer­kez­li “Türk Ço­ban Kö­pek­le­ri”ni ko­ru­ma, araş­tır­ma, ge­liş­tir­me ve ta­nıt­ma der­nek­le­ri­nin kuruluşuna öncü oldu. Akhisar ve Sivrihisar derneklerinin Onursal Başkanlığına seçildi. Ama­cı, dün­ya­da­ki tüm Kan­gal, Ka­ra­baş, Ak­baş ve Ana­do­lu ço­ban kö­pek­le­ri der­nek­le­ri­ni bir fe­de­ras­yon al­tın­da top­la­mak­tır. 2002 yı­lın­da Kan­gal il­çe­si­nin onursal hem­şeh­ri­li­ği­ne alındı. Aynı yıl, Kangalların tanıtımı için Kültür Bakanlığınca ABD‘ye gönderildi. 2005 yı­lın­da­ki Kan­gal et­kin­li­ği­ne “Onur­sal Baş­kan” se­çil­di. “Boz­kı­rın Göz­cü­sü Kangal” tanımlı diğer ki­ta­bı Kül­tür Ba­kan­lı­ğı’n­ca yayınlandı. “Türk Ço­ban Kö­pe­ği Akbaş” tanımlı araştırması 2008 yılında yayınlandı. “Kan­gal­lar­la El­li Yıl” tanımlı öykü ki­tabı ya­yı­na ha­zır­lanı­yor."Türk Çoban Köpeği KANGAL" tanımlı kitabı 5. baskıya, "Türk Çoban Köpeği AKBAŞ"  tanımlı kitabı 2. baskıya, "Türk İzci Köpeği ZAĞAR" tanımlı kitabı 2. baskıya hazırlandı.2010 yılında yayınlanmaları planlandı.
Kan­gal­lar, Akbaşlar ve Zağarlar ile kü­tüp­ha­ne­si, do­ğa­da­ki bağ evleri ve spor sa­lo­nu dört­ge­ni için­de, Tan­rı­ya şük­re­de­rek ya­şa­mını sür­dür­üyor.

Anadolu Kangal Üretim Çiftliği
www.anadolukangal.net
mehmetemingülsoy
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5912 : 12 12 2009, 03:14:19 ÖÖ »

4 aylık

* 07112009157.jpg (1476.52 KB, 2592x1944 - Görüntüleme: 49 kez.)
mehmetemingülsoy
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5913 : 12 12 2009, 03:45:15 ÖÖ »

yorum alabilirmiyim köpek hakkında.altaki resimde köpek biraz kalorifer dairesinde komürle oynadı yani biraz kirli Sırıtan Sırıtan Sırıtan

* f.jpg (78.04 KB, 639x480 - Görüntüleme: 38 kez.)

* GetAttachment.jpg (17.63 KB, 639x480 - Görüntüleme: 50 kez.)
« Son Düzenleme: 12 12 2009, 15:56:28 ÖS Gönderen: mehmetemingülsoy » Logged
TurKangaL
MehmetcaN KAYA 02.10.1994 Konya
Aktif Üye

E-Posta
« Yanıtla #5914 : 12 12 2009, 12:42:31 ÖS »

Selamlar Kangalforum ailesi derslerin yoğunluğundan dolayı biligisayara ara verdim ve foruma giremez oldum ama artık bu kadar çok ara vermeyeceğim..  Göz kırpan üstatlar benim köpek işi [yatmış]  olabilir..eğer enik verecek varsa görüşelim..(Konya civarı uygun olur)

Bozkırın bekçisi KANGAL..!
mehmetemingülsoy
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5915 : 12 12 2009, 15:18:52 ÖS »

gündüz çekimi

* 12122009184.jpg (630.52 KB, 2592x1944 - Görüntüleme: 48 kez.)
smilodon
Ziyaretçi
« Yanıtla #5916 : 12 12 2009, 22:51:56 ÖS »

arkadaşım saf it çok az kaldı zaten. besto hoca ''kangal melezi'' demiş köpeğine fakat onların baktığı, bakmış olduğu itlerde pek saf sayılmaz Gülümseme besle sen onu güsel olur inşallah.
oxigene10
İlhan Taşkın
En Aktif Üye Grubu

PAŞA

E-Posta
« Yanıtla #5917 : 12 12 2009, 23:15:32 ÖS »

arkadaşım saf it çok az kaldı zaten. besto hoca ''kangal melezi'' demiş köpeğine fakat onların baktığı, bakmış olduğu itlerde pek saf sayılmaz Gülümseme besle sen onu güsel olur inşallah.
Sevgili Giuseppe,
Köpeğinizi sevgi ile besleyin

Smilodon foruma hoşgeldiniz,daha evvelden bu forumda bulundunuzmu?yada bu forumdan yada harici Besto hocayı tanırmısınız?yada şaka niyetli bir mesaj yazdı iseniz buraya bu pek hoş olmadı bilesiniz,,
besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu

besto65@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #5918 : 12 12 2009, 23:17:05 ÖS »

mehmetemingülsoy ; bu bölüm foto paylaşım yeri değil. Fotolarına daha fazla yorum almak istiyorsan yerini değiştir.

www.anadolukangal.net
besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu

besto65@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #5919 : 12 12 2009, 23:24:07 ÖS »

Arkadaşım  önce bir kendinizi tanıtsanız, selam verseniz de sohbete başlasanız daha makbul olurdu. Yine de hoş geldiniz. Umarım burada aradığınızı bulursunuz.Şu bizde olan ve saf olmayanların hataları, eksikleri nelermiş bir gösterde öğrenelim. Bir de kangal dediğiniz fotodaki köpeğin neden dolayı kangal olduğunu bir anlatın da onu da öğrenelim.

www.anadolukangal.net
mehmetemingülsoy
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #5920 : 13 12 2009, 00:32:45 ÖÖ »

kusura bakmayın bu bölüme yeni yazdım sitede yeniyim.ismim mehmet emin eczacıyım 36 yaşındayım, sadece köpek hakkında bilgi
almak için attım resimleri.niyetim bundan ibaret.ayrıca tepkiniz için teşekkür ederim!daha önce köpek beslemedim.forumu çok
begendim.sizleride bir online yakalasam yardım isteyecektim köpek hakkında ama nasip olmadı(köpekten çok korkan birisiyim,
deneyimlerinizden faydalanmak istedim birde köpeğin cinsi hakkında bilgi almak istedim).teşekkürler 

oxigene10
İlhan Taşkın
En Aktif Üye Grubu

PAŞA

E-Posta
« Yanıtla #5921 : 13 12 2009, 00:45:28 ÖÖ »

kusura bakmayın bu bölüme yeni yazdım sitede yeniyim.ismim mehmet emin eczacıyım 36 yaşındayım, sadece köpek hakkında bilgi
almak için attım resimleri.niyetim bundan ibaret.ayrıca tepkiniz için teşekkür ederim!daha önce köpek beslemedim.forumu çok
begendim.sizleride bir online yakalasam yardım isteyecektim köpek hakkında ama nasip olmadı(köpekten çok korkan birisiyim,
deneyimlerinizden faydalanmak istedim birde köpeğin cinsi hakkında bilgi almak istedim).teşekkürler 

Sevgili Mehmet bey foruma hoş geldiniz.umuyorum ve biliyorumki forumdan son derece iyi faydalanacaksınız.köpeğinizle ilgili resimleri Besto Hocanın dediği gibi fotoğraflar bölümünden atarsanız ve köpeğinizle ilgili cinsiyet ,yaş gibi bilgileride eklerseniz(biliyorsanız kilosu ve omuz yüksekliği)forumda buluna arkadaşlar yorumlarını yapacaklardır.köpeğinizi besledikçe sevginizi verdikçe  korkunuzu kaybedeceğinize inanıyorum.saygılar.İlhan Taşkın.Lüleburgaz

Giuseppe
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5922 : 13 12 2009, 11:22:56 ÖÖ »

yorumlarınız için teşekkürler..
HALİL ÇETİNKAYA
En Aktif Üye Grubu

halilctk@mynet.com
« Yanıtla #5923 : 13 12 2009, 13:57:23 ÖS »

degerli arkadaşım murat (ORHAN)dogum günün kutlu olsun.allah nice uzun ömürler saglık sıhhat versin.görüşmek üzere

ATEŞE DAYANABİLDİGİN KADAR GÜNAH İŞLE

www.anadolukangal.net
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu

Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah..

« Yanıtla #5924 : 13 12 2009, 22:27:10 ÖS »

Hoşgeldiniz. Besto hocanın köpekler pek saf sayılmaz demek, nerden bu kanıya vardınız ? Köpeklerin saf olmasını nasıl anlarız bi onu söyler misiniz ?

Önümde Irzına Geçseler, Bi Sigara Yakar Sıraya Girerim... !
Sayfa: 1 ... 390 391 392 393 394 [395] 396 397 398 399 400 ... 404 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.116 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu