* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 09 2010, 10:40:12 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24190 Mesaj 18 Konu Gönderen: 1200 Üye
Son üye: hakan-bozo
Ara:     Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
+  Kangal Forum
|-+  Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
| |-+  Kangallarda Beslenme, Hastalıklar ve Tedavi Yöntemleri (Moderatör: Mali)
| | |-+  Beslenme Soruları
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 24 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Beslenme Soruları  (Okunma Sayısı 65562 defa)
halilctk
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 30 12 2006, 02:24:01 ÖÖ »

biberci kardeşim ayrıca burda mehmet abi  ilhan mali ve anadolu kangaldan yardım alabilirsin.bunlar bu işin erbabları bizimki sadece internetten alınma degerlerdir.umarım yardımcı olabilmişimdir.hayırlı günler
biberci
Yeni Üye
*

albiberci@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #16 : 31 12 2006, 10:23:11 ÖÖ »

sevgili halil kardeşim forumdaki ilk soruma sen cevap verdiğin için aramızda ikili bir sohbet geçti. Tabi ki diğer tüm arkadaşların bilgisinden faydalanmak isterim. Benim için yapmış olduğun araştırma için teşekkür ederim,
     Anadolunun köpeğini seven tüm arkadaşlarımın Mübarek Kurban bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

süleyman kuşdemir - tavşanlı
laçin
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 05 01 2007, 17:23:01 ÖS »

merhaba kangal dostları ben 15gün önce bir kangal sahibi oldum ama köpeğimin beslenme sorunu var 15 gündür yemek yemiyor.ve hangi hastalıklara karşı hangi iğneleri yaptırmam lazım lütfen acil cevap yazın...
halilctk
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 05 01 2007, 22:45:58 ÖS »

sayın laçin öncelikle foruma hoşgeldin.köpegine hangi aşılar yapılacagını forumumuzda bulunan hastalıklar ve tedaviler bölümünde bu işin uzmanı sayın mali arkadaşımız ayrıntısı ile açıklamıştır.bölümü incelersen sorununa çözüm bulabilirsin.beslenme ile ilgili olarakta yetkili arkadaşlar size yardımcı olacaktır.hayırlı akşamlar
Mali
Moderator
Aktif Üye

malikocer60@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #19 : 12 01 2007, 19:30:18 ÖS »

Merhabalar kangal dostları

Sevgili Halil bey sizlere nekadar teşekkür etsem azdır isabetli yaklaşımlarınızla bilicli bir yetiştirici olduğunuz her halinizden belli sağ olun.

merhaba kangal dostları ben 15gün önce bir kangal sahibi oldum ama köpeğimin beslenme sorunu var 15 gündür yemek yemiyor.ve hangi hastalıklara karşı hangi iğneleri yaptırmam lazım lütfen acil cevap yazın...

Sevgili Laçin bey köpeğiniz hayırlı olsun .Aşılar konusuna gelince ilk önce köpeğinize parazit ilacı ile başlayın 1 hafta sonra karma aşı 1 hafta sonrada kuduz aşısı ile ilk aşı programınız bitirebilirsiniz.21 arayla karma aşınızı 2 yada 3 tekrar yaptırın ve karma aşıyla bir alakanız kalmasın.Geriye sadece senede bir defa yaptırılan kuduz aşısı kalıyor onuda her sene yaptırmada fayda var.Aşıda önemli nokta köpeğniz kaç aylık olduğu 2,5veya 3 aylık altı köpeklere aşı felan yaptırmayın boşa gider

Sağlıcakla kalın...

İnsanlar iki ye ayrılır hayvan severler ve diğerleri....
Hayvan severler de iki ye ayrılır köpek severler ve diğerleri......
Köpek severlerde ikiye ayrılır KANGAL severler ve diğerleri........
Gökhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 20 01 2007, 11:34:04 ÖÖ »

5.HAFTALIK ENIKE ILIK SUYLA BIRAZDA SÜT KURUYEMINI KARISTIRIP VERIYORUM:
YAPTIGIM TÜR DOGRUMU YOKSA ARKADASLARIN TARIF ETIYI GIBI YAL MI YAPAYIM
Mehmet Tamer EROĞLU
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 20 01 2007, 18:07:28 ÖS »

Gökhan yaptığın doğru biraz daha büyüyene kadar böyle yapmalısın.50 günlükden itibaren diğer ek besinlere başlaman daha doğru olur.
Gökhan
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 21 01 2007, 13:11:50 ÖS »

Abi acaba kac ögün yemek verilmeli 5.haftalik enike. Bizim DUMAN 4 ögün yemek yiyor ve karni sis gibi kosarkende arka ayaklarini bir tavsan gibi öne atiyor.

saygilar Gökhan Saki
Mehmet Tamer EROĞLU
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 22 01 2007, 09:18:42 ÖÖ »

Gökhan 5 haftalık enik az az ama günde 4-5 öğün yemelidir.
emreyildiz3
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 22 01 2007, 21:25:34 ÖS »

benim kangal 9 aylık.geceleri sürekli uluyo.başka köpek görünce çıldırmış gibi oluyo.yemek yemiyor.acaba çiftleşme zamanımı geldi.
çok az yemek yiyiyor bu yüzden olabilirmi.doğduğundan beride hiç ekmek yemiyor sürekli kemik et yiyor ekmeğe veya yala nasıl aliştırabilirim.
  yardım lütfen.....
halilctk
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 22 01 2007, 23:45:44 ÖS »

emre uluması canının sıkıldıgı anlamına geliyor..elinden geldigince köpegini gezdir.yemekle bir alakasının oldugunu sanmıyorum.ekmege ve yala alıştırman içinde birden degilde kemik suyuna  azar azar ekmek dograyarak ve arpa unundan veya kepekten yavaş yavaş vererek alıştırabilirsin.ilk başlarda yemeye bilir ama acıkınca başka şansı olmadıgından yiyecektir.köpegin erkekse çiftleşme zamanı diye birşey yoktur.erkek köpek her zaman çiftleşmeye hazırdır.dişiysede henüz erken gibi.zaten kızana geldiginde vulva şişer ve kanaması olur.bu kanama damla şeklindedir.daha ayrıntılı bilgi istersen mehmet abi ve maliye (veterinerimiz)danışabilirsin.iyi günler
MertTurk
Yeni Üye
*

« Yanıtla #26 : 24 01 2007, 04:04:29 ÖÖ »

selam kangal sevdalilari bende kangal sevdalisi oldum
benim babam bir kangal almis kucuken sutle beslemis
sonra biraz buyudu ekmek yeme öredi zaman kaynatilmis et ve et suyula ekmek verdik
vede hazir mamlar varya onlardan verdim hep buyumesi icin ve yemek icine vitamin ekledim
simdi hazir mama yemez ev yemek yer icine devamli vitaminden katiyorlar
iyi beslenmesi icin bunlar sart dimi
ben baska ulkde yasiyorum suan anne annem dedem bakiyor
ve geri döndumde kangalimi ben 7 aylikla braktim beni tanirmi acba dostlarim
saygilarima
Yildiray Gülec
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 24 01 2007, 20:28:48 ÖS »

Merhaba degerli Kangal sevenler,
Benim 2,5 aylik bir kangalim var, sadece kuru yem veriyorum (hazir yem). Bügün ilk defa sütün icine ekmek dogradim ve verdigimde, aninda bitirdi. Bugün kontrol icin veterinere götürdüm ve o dediki sadece kuru yem ver baska birseye ihtiyaci yok. Bu forumda okuduklarim ve veterinerin dedikleri kafami karistirdi. Ben kendim Almanyada yasiyorum ve köpegimi henüz 1 hafta önce aldim.
Yardimlariniz icin sizlere simdiden tesekkür ederim

Selamlarla

* ekart1144[1].jpg (243.01 KB, 1024x768 - Görüntüleme: 238 kez.)
Yildiray Gülec
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 24 01 2007, 20:32:45 ÖS »

Pasa

* PASA 21.01.07 004.jpg (244.77 KB, 1024x768 - Görüntüleme: 206 kez.)
Mehmet Tamer EROĞLU
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 25 01 2007, 09:23:07 ÖÖ »

Yıldıray bey sadece kuru mama kangalların sindirim sistemini tembel alıştırmakda.Bunun yanında kuru mamalardaki hesaplanmış dengeli protein vitamin ve besinleride düşünürsek.Hem kuru mama vermeli hemde ek besinlerle sindirim sistemini ve köpeğin tad duygusunu geliştirmeliyiz.
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 24 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.087 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu