* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 09 2010, 10:20:34 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24190 Mesaj 18 Konu Gönderen: 1200 Üye
Son üye: hakan-bozo
Ara:     Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
+  Kangal Forum
|-+  Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
| |-+  Kangallarda Beslenme, Hastalıklar ve Tedavi Yöntemleri (Moderatör: Mali)
| | |-+  Hastalıklıklar, Tedavi Yöntemleri, Temel Sağlık Bilgileri
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hastalıklıklar, Tedavi Yöntemleri, Temel Sağlık Bilgileri  (Okunma Sayısı 80633 defa)
Garip61
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #405 : 10 09 2009, 11:57:29 ÖÖ »

Selam Beyler Bir Köpegim Var Adi Garip Suan 2 Aylık Cinsini Kangal Diye Aldık Ama Bu Sokak Cinsi Köpek Bu Kangal Kırması Bu Koyun Köpegi Diye Duyurular Alıyoruz Bide Bu Duyuruyu Uzmanlarımdan Almak İsteriz..!! REsim Upland Ettim Bakip Kontrol Edip Cevap Bekliyorum..!!!

http://www.hizliupload.com//img/456704Kngal.jpg

Burasi Konusu Deıl Ama Cevap Bekliyorum..!! Üzgün
sns54
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #406 : 10 09 2009, 12:16:26 ÖS »

cEvap ??
TurKangaL
MehmetcaN KAYA 02.10.1994 Konya
Aktif Üye

E-Posta
« Yanıtla #407 : 10 09 2009, 12:29:48 ÖS »

Selam Beyler Bir Köpegim Var Adi Garip Suan 2 Aylık Cinsini Kangal Diye Aldık Ama Bu Sokak Cinsi Köpek Bu Kangal Kırması Bu Koyun Köpegi Diye Duyurular Alıyoruz Bide Bu Duyuruyu Uzmanlarımdan Almak İsteriz..!! REsim Upland Ettim Bakip Kontrol Edip Cevap Bekliyorum..!!!

Burasi Konusu Deıl Ama Cevap Bekliyorum..!! Üzgün
tartışmalar bölümüne cevap yazdım..

Bozkırın bekçisi KANGAL..!
ömer61
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #408 : 25 12 2009, 17:55:45 ÖS »

s.a.7.5 aylık kangal köpeğim halsiz (kalkıyo, 2 m ileride yine yatıyo),yemekte yemiyor,geçenlerde gözünde akıntı vardı ,şimdi düzeldi ama  diğer problemler başladı.veteriner görünür bişe yok dedi,yinede  antibiyotik aşıları verdi onları kullanıyoruz  şu anda(penisindede yeşil bi akıntı oldu neden acaba¿¿ yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekürler
serdi
Yeni Üye
*

WWW E-Posta
« Yanıtla #409 : 03 01 2010, 23:45:43 ÖS »

Merhaba Arkadaşlar Biggi nin Affederseniz Hayasın ın altına da yara oluşmuş bu da yürürken sanki toparlar gibi ne olabilir sizçe  resmini ekledim bilgisi olan Arkaşlardan bilgi ala bilirsem çok menmun olurum.

* PC210031.JPG (718.64 KB, 2048x1536 - Görüntüleme: 65 kez.)

* PC210045.JPG (671.83 KB, 2048x1536 - Görüntüleme: 68 kez.)

besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu

besto65@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #410 : 04 01 2010, 18:18:19 ÖS »

Arkadaşım soğuklardan olabileceği gibi beton veya benzeri sert zeminlere oturuyor olmasından, sürtünmesinden de kaynaklı olabilecek sıyrığa benziyor. antiseptik kullan geçer. geçmiş olsun.

Anadolu Kangal Üretim Çiftliği
www.anadolukangal.net
Fuzun Erarslan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #411 : 28 02 2010, 11:49:27 ÖÖ »

mrb bende tam bi köpek hastasıyım bi 2 yaşında kangalım var o çok süper bi köpek ee bide başka bi köpegim var yavru merın 14 ünde 3 aylık olucak köpegi dışarı çıkarmıyorum insan dahi görmüyor zaten kaldıgı yerde asla ışık yok ayakları filan kocaman ama bi sorun var ki köpegin ön ayakları yamuluyo lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin
besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu

besto65@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #412 : 18 03 2010, 21:06:54 ÖS »

mrb bende tam bi köpek hastasıyım bi 2 yaşında kangalım var o çok süper bi köpek ee bide başka bi köpegim var yavru merın 14 ünde 3 aylık olucak köpegi dışarı çıkarmıyorum insan dahi görmüyor zaten kaldıgı yerde asla ışık yok ayakları filan kocaman ama bi sorun var ki köpegin ön ayakları yamuluyo lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin

Aferin sana Fuzun Erarslan aynen devam et. Kızgın

www.anadolukangal.net
EREN KISA
eren_kısa
Üye
**

nba_kisa@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #413 : 19 03 2010, 23:12:51 ÖS »

fuzun eraslan
Siz en iyisi fazla merak etmeyin o masum yavruyu götürün birine verin ...
Levent DURAN
Yeni Üye
*

Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır. Paylaşalım.

« Yanıtla #414 : 20 03 2010, 00:43:55 ÖÖ »

Frizun arkadaşım, sen kendin ışık görmeyen bir yerde kapalı kalsan ne hissedersin? Fiziksel gelişimin nasıl olur? Yapma etme ne olur? O garibi kendine esir ettiysen, O na kendinden iyi bakman lazım. Yoksa ne etsen ne yapsan O' nun vebalinden kurtulamazsın. Eminim O'nu biraz agresif yetiştirmek istiyorsun ve bu yöntemi bazı bilgi tembeli insanlardan öğrendin ancak bunun yanlış olduğunu bilmeni isterim. Yaptığın uygulama O nu ancak anti sosyal kişiliğe sevkedecek ve halk tabiriyle  psikolojisi bozuk bir birey yetiştireceksin. Saldırganlığıyla, büyük ihtimalle, gurur duyacağın köpeğin, aslında karakteri normal gelişememiş eksik ya da yoksun, hasta, normal olmayan, psikotik bir köpek olacaktır. Ayrıca ayakları sana görünen kısmı. Yazık, canım benim, güneş görmeden büyüyor. Arkadaş haklı...Ver onu başkasına....Sen de vebalinden kurtul o da bu eziyetten. Ben; benim ki yemeğini tam bitirmediği zaman endişeleniyorum.... senin yaptığına ne diyeyim...aklım almıyor...selamlar...

Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır.
Levent DURAN
Yeni Üye
*

Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır. Paylaşalım.

« Yanıtla #415 : 20 03 2010, 00:46:58 ÖÖ »

Merhaba Arkadaşlar Biggi nin Affederseniz Hayasın ın altına da yara oluşmuş bu da yürürken sanki toparlar gibi ne olabilir sizçe  resmini ekledim bilgisi olan Arkaşlardan bilgi ala bilirsem çok menmun olurum.
Selam, anti septik solüsyonlardan kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca dezenfektanlı su ile temizlemen ayrıca iyi olur. Umarım bir an önce iyileşir. İyileştiği yerlerini taşıyan yesin:) ...

Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır.
kaan1453
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #416 : 23 03 2010, 12:10:52 ÖS »

İyi günler

İç parazit ve bit-kene için hangi ilaçları kullanabilirim
besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu

besto65@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #417 : 23 03 2010, 16:43:19 ÖS »

İyi günler

Ticari adı "ivomek, iversin, mektivel" vs.  enjektabıl ilaçlardan herhangi birini 25 kgr ye 1 cc ölçüsünde kullanabilirsin. Dış parazit için ayrıca blotik, kenaz, sebasil gibi sıvı ilaçları  1lt suya 1 cc oranında sulandırıp banyo yaptırmak suretiyle de kullanabilirsin.Ya da pire tozu ile de dış parazit temizliği yapabilirsin.

www.anadolukangal.net
kaan1453
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #418 : 23 03 2010, 18:06:41 ÖS »

İyi günler

Ticari adı "ivomek, iversin, mektivel" vs.  enjektabıl ilaçlardan herhangi birini 25 kgr ye 1 cc ölçüsünde kullanabilirsin. Dış parazit için ayrıca blotik, kenaz, sebasil gibi sıvı ilaçları  1lt suya 1 cc oranında sulandırıp banyo yaptırmak suretiyle de kullanabilirsin.Ya da pire tozu ile de dış parazit temizliği yapabilirsin.

Teşekkür ederim
zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
*

WWW E-Posta
« Yanıtla #419 : 26 03 2010, 02:46:58 ÖÖ »

iyi günler
Ben izmir'de yaşıyorum ve bahçemde bir kangalım var, 2 yaşında. son 3 aydır sağ gözünde akıntısı var. Enfekte değil, sanki göz yaşı dışa akıyor ancak bundan çok rahatsız oluyor ve sürekli gözünü kırpmak zorunda kalıyor. Kortizonlu damlalarla geçici bri iyileşme oluyor ancak sonra tekrralıyor. Kesin tanı konmadı ama büyük ihitimalle göz yaşı kanalı tıkanıklığı gibi görünüyor. Veterinerim İzmir'de bu duruma müdahale edecek kimse olmadığını söyledi. Bana yardımcı olabilirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler
Dr Taner Güvenir
taner bey selamlar,oncelikle gecmis olsun ,anlattıgınız semptomlar akla kirpik batması nı da getiriyor gibi..cunku gozlerini kırpıstırması ve kortizonlu tedaviyle gecici iyilesmeler  ve gozyasının tekerrürü sanki gozyası kanalı tıkanıklıgı degil de kirpik batması gibi..haddim olmayarak önerim gozkapaklarının iclerine bir bakın bakalım içe dönen kirpik var mı..ve bu dogrultuda veteriner hekiminizle tekrar görüsün..cok cok gecmis olsun..sevgiler
Sayfa: 1 ... 23 24 25 26 27 [28] 29 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.103 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu