Hoşgeldiniz...
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
08 09 2010, 02:47:06 ÖÖ
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24211
Konu Gönderen:
1205
Üye
Son üye:
Avşaroğlu
Ara:
Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
Kangal Forum
Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
Kangallarda Beslenme, Hastalıklar ve Tedavi Yöntemleri
(Moderatör:
Mali
)
Hastalıklıklar, Tedavi Yöntemleri, Temel Sağlık Bilgileri
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
22
23
24
25
26
[
27
]
28
29
Gönderen
Konu: Hastalıklıklar, Tedavi Yöntemleri, Temel Sağlık Bilgileri (Okunma Sayısı 80804 defa)
kanyon
Aktif Üye
Ynt: Hastalıklıklar, Tedavi Yöntemleri, Temel Sağlık Bilgileri
«
Yanıtla #390 :
15 04 2009, 15:44:59 ÖS »
herkese merhaba. arkadaşlar efe 3 gündür yemek yemiyor.ben suda et haşlıyorum ilk zamanlar yiyodu ama şimdi ağzını sürmüyo pilav variyorum mama veriyorum yine yemiyo biryerde hata mı yapıyorum ya kafayı yiycemokadar zayıfladıki kalça kemikleri iyice açığa çıktı. yemek sürekli önünde duruyo ama banamısın demiyo.ne yapabilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.herkese saygılar.
oxigene10
İlhan Taşkın
En Aktif Üye Grubu
PAŞA
«
Yanıtla #391 :
15 04 2009, 23:03:45 ÖS »
Alıntı sahibi: kanyon üzerinde 15 04 2009, 15:44:59 ÖS
herkese merhaba. arkadaşlar efe 3 gündür yemek yemiyor.ben suda et haşlıyorum ilk zamanlar yiyodu ama şimdi ağzını sürmüyo pilav variyorum mama veriyorum yine yemiyo biryerde hata mı yapıyorum ya kafayı yiycemokadar zayıfladıki kalça kemikleri iyice açığa çıktı. yemek sürekli önünde duruyo ama banamısın demiyo.ne yapabilirim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.herkese saygılar.
merhaba,Sanırım bu konu önümüzdeki günlerde bolca karşılacağımız bir konu olacak.bendede aynı sorun 1 haftadan fazla devam etmekte.bugün fena değildi.elimle yediriyorum avucumdan yiyor.arkadaşlar veterinere danışarak iştah açıcı bişeyler tavsiye edilebileceğini söylemişlerdi.parazit ilacı veriyormusun?
Sanırım gürbüz hoca seyahatte.oda bişeyler söylerdi.ama veterinerinede danış bir istersen.saygılar
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah..
«
Yanıtla #392 :
15 04 2009, 23:28:54 ÖS »
İlhan abi seninde dediğin gibi en mantıklı yapmamız gereken iş bi veterinere danışmak.
Geçtiğimiz yaz aylarında Cesur'unda iştahı kaçıyodu iştah açıcı alıp verdim bi kaç kez olumlu etkileri oldu.. Yaza giriyoruz, köpeklerin iştahı sıcaklardan dolayı kaçıcak..
Ayrıca yaza girerken köpekleri pire ve kenelere karşı ilaçlasak iyi olur
Ben yuvasını ve kendisini ilaçladım içim rahat.
Önümde Irzına Geçseler, Bi Sigara Yakar Sıraya Girerim... !
kanyon
Aktif Üye
«
Yanıtla #393 :
16 04 2009, 12:35:43 ÖS »
merhaba.parazit ilacı veriyorum.ayrıca efenin iştah sorunu yaza girmemizden değil çünkü kış ayındada aynı sorun vardı.tabi yine veterinere götürücem fakat benim asıl öğrenmek istediğim siz nelerle besliyorsunuz neler yediriyorsunuz.dün tavuğun kanat uçlarını yağda kızartıp verdim çok güzel yedi ama bunun bir zararı varmı onu bilmiyorum saygılar.
68AKSARAY
Yeni Üye
«
Yanıtla #394 :
08 06 2009, 21:19:33 ÖS »
MRB ARKADAŞLAR. FORMUN YENİ ÜYESİYİM. 3 AYLIK KANGALIM VAR. KENDİM KANGALDA ÖĞRETMENİM. KÖPEĞİN KULAKLARI NORMAL VE SARKIKTI. ŞİMDİ İSE ÖNCE Bİ TANESİ KIRIK VE ARKAYA KAYDI SONRA DİĞERİ. 1 HAFTA İÇİNDE. ACABA SORUN NEE OLABİLİR.. SARKIK TİPİ DAHA HEYBETLİ İDİ.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....
oxigene10
İlhan Taşkın
En Aktif Üye Grubu
PAŞA
«
Yanıtla #395 :
09 06 2009, 10:55:20 ÖÖ »
Alıntı sahibi: 68AKSARAY üzerinde 08 06 2009, 21:19:33 ÖS
MRB ARKADAŞLAR. FORMUN YENİ ÜYESİYİM. 3 AYLIK KANGALIM VAR. KENDİM KANGALDA ÖĞRETMENİM. KÖPEĞİN KULAKLARI NORMAL VE SARKIKTI. ŞİMDİ İSE ÖNCE Bİ TANESİ KIRIK VE ARKAYA KAYDI SONRA DİĞERİ. 1 HAFTA İÇİNDE. ACABA SORUN NEE OLABİLİR.. SARKIK TİPİ DAHA HEYBETLİ İDİ.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM....
sevgili arkadaşım öncelikle foruma hoşgeldiniz.kangalınızın bir resmini atarsanız daha sağlıklı yardımcı olanlar çıkacaktır.
daha yavru olduğu için hızlı değişimle birlikte normal halede gelebilir.
fengary
Yeni Üye
«
Yanıtla #396 :
25 06 2009, 14:02:03 ÖS »
çok acil yardım lütfen. yaklaşık 7,5 aylık dişi kangalım var ve aniden burnu kanamaya başladı burun deliklerinin yanları sanki bıçakla kesilmiş gibi yarık oluştu ama kan içten geliyo ve ağzının içinde de oluyo sanırım genizden ağıza da akıyor. günde 3 defa falan kanıyo bu olay aniden oldu kavga falan da etmedi ki saldırgan değildir şuan bulunduğum yerde veterinerde yok ne yapacağımı şaşırdım ancak kafasını suyla yıkıyorum ne yapabilirim lütfen yardım üzüntüden bende hasta oldum
İnsanları tanıdıkça köpeklerimi daha çok sewiyorum!!!
TurKangaL
MehmetcaN KAYA 02.10.1994 Konya
Aktif Üye
«
Yanıtla #397 :
21 08 2009, 17:11:31 ÖS »
Allah ömür ve şifa versin tüm köpeklerinizee...
Bozkırın bekçisi KANGAL..!
volborg
Yeni Üye
«
Yanıtla #398 :
23 08 2009, 16:09:05 ÖS »
s.a benim 8 aylık kangalım var ama boyu normalinden kısa ve kalıbı pek fazla yok ne yapmamaı öneririsiniz..??
TurKangaL
Aktif Üye
«
Yanıtla #399 :
23 08 2009, 23:33:11 ÖS »
Alıntı sahibi: volborg üzerinde 23 08 2009, 16:09:05 ÖS
s.a benim 8 aylık kangalım var ama boyu normalinden kısa ve kalıbı pek fazla yok ne yapmamaı öneririsiniz..??
kardeşim daha boy uzaması için 10 ayı kalıplaşması için 2 yılı var telaş etme yal yedir(bir tabakta süt ve ekmek) yedir kemik filan filan işte merak etme düzelir
volborg
Yeni Üye
«
Yanıtla #400 :
29 08 2009, 16:04:31 ÖS »
teşekkürler verdiğin bilgiler için...
oskar
Yeni Üye
kalça çıkıklığı
«
Yanıtla #401 :
03 09 2009, 17:15:41 ÖS »
arkadaşlar 6 aylık erkek kangalım var. ayrıca bahçemizde bir de cinsini henüz bilemediğimiz bebekliğinden beri bizimle olan erkek sokak köpeğimiz var. çok ta güzel bekçilik yapıyor.
kangalı aldıgımızda zorda olsa arkadas olup oynamaya basladılar fakat kangalın koşamadığını (yani diğer köpeğe göre) arka ayaklarının durusunda problem oldugunu anladım hemen netten arastırdım kalça çıkıklıgı oldugu bütün belirtilere uyuyor. ama ameliyat felan deniliyor. ben bunu yaptırmak istemiyorum. baska önerissi olan varmı ne yapmalıyım
sns54
Yeni Üye
«
Yanıtla #402 :
04 09 2009, 18:28:57 ÖS »
arkadaşlar bizim dükkanda bi dişi bi erkek kangal vaar bunlar çiftleşti ilk doğumda tek yavru oldu ve öldüğü gibi öldü. ikincisinde köpek 1.kattan aşşa atladı düşük yaptı.üçüncüsünde 8 tane yavru yapıyor fakat doğum gerçekleşirken işçiler görüyor izliolar ve yan komşulara 1 oldu 3 oldu 5 oldu gibi şeyler söylediler köpek kıskandı ve almasınlar die sekizininde üstüne yattı ve HEpsi öldü 3. güne son 1 tane kaldı ve onuna ayaklarının arasına aldı sıkarak öldürdü ve köpek 2 hafta resmen insan gibi ağladı ACABA Dördüncü doğumda yine aynısını yaparmı üstüne yatarmıı?? ACİLLLLL
TurKangaL
Aktif Üye
«
Yanıtla #403 :
04 09 2009, 23:14:58 ÖS »
Alıntı sahibi: sns54 üzerinde 04 09 2009, 18:28:57 ÖS
arkadaşlar bizim dükkanda bi dişi bi erkek kangal vaar bunlar çiftleşti ilk doğumda tek yavru oldu ve öldüğü gibi öldü. ikincisinde köpek 1.kattan aşşa atladı düşük yaptı.üçüncüsünde 8 tane yavru yapıyor fakat doğum gerçekleşirken işçiler görüyor izliolar ve yan komşulara 1 oldu 3 oldu 5 oldu gibi şeyler söylediler köpek kıskandı ve almasınlar die sekizininde üstüne yattı ve HEpsi öldü 3. güne son 1 tane kaldı ve onuna ayaklarının arasına aldı sıkarak öldürdü ve köpek 2 hafta resmen insan gibi ağladı ACABA Dördüncü doğumda yine aynısını yaparmı üstüne yatarmıı?? ACİLLLLL
valla birader geçmiş olsun ne diyelim yavruların üstüne kıskanmasa da yatabilir sen merak etme cevap gelir.
sns54
Yeni Üye
«
Yanıtla #404 :
05 09 2009, 23:35:49 ÖS »
saolasın kARdeşim
Sayfa:
1
...
22