* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05 09 2010, 09:42:20 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24190 Mesaj 18 Konu Gönderen: 1200 Üye
Son üye: hakan-bozo
Ara:     Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
+  Kangal Forum
|-+  Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
| |-+  Kangallarda Beslenme, Hastalıklar ve Tedavi Yöntemleri (Moderatör: Mali)
| | |-+  Hastalıklıklar, Tedavi Yöntemleri, Temel Sağlık Bilgileri
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Hastalıklıklar, Tedavi Yöntemleri, Temel Sağlık Bilgileri  (Okunma Sayısı 80631 defa)
mehmet25
Yeni Üye
*

« Yanıtla #360 : 09 09 2008, 15:09:19 ÖS »

BİZ KANGALA KARABAŞ DENİLSİN DEMİYORUZ,KARABAŞA KANGAL DENİLMESİN YETER

...
aynen öyle mehmet kardeş ikiside aynı sokağa çıkıyor
siyah=kara
misali

birincisi; karşındakinin kim olduğunu kaç yaşında olduğunu bilmeden kardeş gibi terimler kullanma...
ikincisi; acilen git, türkçe öğren, yazdığın şeyler birbiriyle çelişiyor....
üçüncüsü ; attığın saçma sapan , kelime kelime mesajlarla sitenin düzenini mahvetmiş durumdasın...
dördüncüsü; site yöneticilerinin bu saçma resim, yorum ve yazılara neden müdahale etmediklerinide çok merak ediyorum.. hemde çok !!!!!!

''Beni öyle bir yalana inandır ki ömrümce sürsün doğruluğu !''
                                                    Özdemir Asaf
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu

kral

« Yanıtla #361 : 02 10 2008, 14:28:39 ÖS »

ABİLERİM BU KANGALLAR DA KIŞ TÜYLERİ NE ZAMAN ÇIKMAYA BASLAR..
SAYGILAR

kRaL
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu

Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah..

« Yanıtla #362 : 03 10 2008, 01:35:54 ÖÖ »

Adı üstünde kış tüyü. Kışa girerken çıkmaya başlar.

Önümde Irzına Geçseler, Bi Sigara Yakar Sıraya Girerim... !
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu

kral

« Yanıtla #363 : 03 10 2008, 12:43:03 ÖS »

kasım sonu, aralık başı gibi başlar o zaman...

kRaL
ilhan
En Aktif Üye Grubu

haymanabld1@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #364 : 13 10 2008, 15:57:51 ÖS »

Tüy değişiminin tam bir tarihi olmaz . Kangalın yaşadığı bölgenin iklimine göre değişebilir. Mevsimlerin bölgede yarattığı değişimlelrle paralel gelişir. Ayrıca tüy değişiminde kangalın bakımıda çok önemlidir. İyi şekilde düzenli beslenen kangallar tüy değişimine girdiklerinde çok daha çabuk tüy değiştiriler.
İlhan ÖZTÜRK HAYMANA
VOLKAN
Aktif Üye

Şivan - Orhan Yalçınkaya

k-volkan@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #365 : 30 10 2008, 11:28:01 ÖÖ »

İlhan kardeşim nerelersiniz? Özlettiniz kendinizi. Bende hiç sağa sola bakmam direk tartışma bölümüne dalarım. Bende hata. neyse..

Kendine iyi bak. Tartışma bölümünede beklerim. Sevgilerimle kardeşim.
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu

kral

« Yanıtla #366 : 29 11 2008, 22:38:22 ÖS »

Volkan abi sende özlettin kendini.Nerelerdesin..

kRaL
Wolverine
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #367 : 24 12 2008, 22:23:02 ÖS »

Aynı mesajı iki ayrı başlıkta attığım için özür dilerim...

Herkese merhabalar ben yeniyim. İsterdim ki daha güzel bir konuyla giriş yapayım ama malasef canım sıkan bir olayla gireceğim. Henüz 2-2.5 ay arasında olan bir erkek kangal yavrum var. Şu anda kuru mama ve sulandırılmış süt ile besliyorum. Bu akşam işten eve geldiğimde onla oynarken ön sol ayağını yamuk bastığını farkettim. Herhangi bir ağlama veya acı belirtisi göstermiyor. Ama o ayağının bilek kısmını dışa doğru büküyor. Hemen veterineri aradım. Yarın getir bakalım dedi. Bu forumda bu saatte birilerini bulmak ümidi ile yazıyorum bu mesajı... Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Gerçekten çok endişeliyim...
oxigene10
İlhan Taşkın
En Aktif Üye Grubu

PAŞA

E-Posta
« Yanıtla #368 : 24 12 2008, 23:40:05 ÖS »

Aynı mesajı iki ayrı başlıkta attığım için özür dilerim...

Herkese merhabalar ben yeniyim. İsterdim ki daha güzel bir konuyla giriş yapayım ama malasef canım sıkan bir olayla gireceğim. Henüz 2-2.5 ay arasında olan bir erkek kangal yavrum var. Şu anda kuru mama ve sulandırılmış süt ile besliyorum. Bu akşam işten eve geldiğimde onla oynarken ön sol ayağını yamuk bastığını farkettim. Herhangi bir ağlama veya acı belirtisi göstermiyor. Ama o ayağının bilek kısmını dışa doğru büküyor. Hemen veterineri aradım. Yarın getir bakalım dedi. Bu forumda bu saatte birilerini bulmak ümidi ile yazıyorum bu mesajı... Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Gerçekten çok endişeliyim...
sevgili Wolverine,
bu forumda öncelikle foruma hoşgeldin.bende yeniyim ama buradan çok şey öğreniyorum.msj okuduktan sonra baktım sana cevap yazabilecek arkadaşlar aktif değiller şuan .sevgili besto ve actve kennel sanırım sorunu yanıtlayabilirler.ancak ben telaşlanmayasın diye yazmak istedim.yarın veterinere götürmen  çok iyi olacaktır.küçük olduğu için sanırım sorunun çözümüde vardır sakın endişelenme.veterinerden sonra sonucu yazarsan bende sevinecem.iyi şanslar
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu

Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah..

« Yanıtla #369 : 25 12 2008, 15:59:08 ÖS »

Wolverine daha net cevap alabilmek için resimde yollarsanız köpeğiniz ayağının yamukluğunu gösteren bi resim olursa iyi olur Gürbüz hoca size daha iyi yardımcı olabilir.

Önümde Irzına Geçseler, Bi Sigara Yakar Sıraya Girerim... !
zamansız
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #370 : 02 01 2009, 23:48:30 ÖS »

Sevgili Mali Kardeşim Veterinerlik Fakültesi öğrencisi olup kendini konuda çok iyi yetiştiren bir arkadaşımız.Dara düşünce kendisinden yardım isteyebileceğimiz dostlarımızdandır...

Hoşgeldin Mali...
slm kardeş bende bilecikten katılıyorum bend e2 tane kangal var birsi kırma muhtamelen dağa 1 -1,5 - ay arası sütle besliyodum son günlerde süte ekmek dorayıp veriyorum bunlrda kaşıonmaya başladı ve  kulak dibinde ve dirseklerde tüğ dökülmesi var kanama oluyo uyuz dediler iğne yaptırdık 3 hafta sürecekmiş her hafta 2 gr vurdular köpek başına ama köpekler hala kaşıyolar ve yaraları aynı gibi yıkadık b,i defada buna ne yapmamız lazım yatığu yere barına pire var diye pre tozu attık değiştirdikten sonra geçmezse ne yapalım
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu

kral

« Yanıtla #371 : 02 01 2009, 23:50:49 ÖS »

ne kadar süt o kadar su kat. Gülümseme

kRaL
Gırgırına
Halil Bahçıvancılar
Yeni Üye
*

magigue_echecs@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #372 : 30 01 2009, 21:30:07 ÖS »

Tüm kangal forumu ailesine selamlar,benim şu an bir sıkıntım var sizlerden acilen yardım almak istiyorum bize 3 hafta önce dişi 6 aylık bir kangal geldi normalde herşey yolunda giderken gayet saglıklı iken son 3 gündür bir haller oldu Üzgün iştahı kesildi hareketsizleşti günün büyük bölümünü yatarak geçiriyor,ve akşamlarıda ateşi çıkıyor benim tahminim üşüttü yönünde ancak 3 gündür çok zayıf ve bitkin düştü bazen ayakta öylece duruyor hiç bir harekete tepki vermiyor,agız kenarlarına ve dudaklarına su serpiyorum yarım aspirin veriyorum bugün annem birşeyler yedirmiş az önce işten geldigimde ateşini ölçtüm 38 civarı idi bu köpeklerde normal bir sıcaklıkkmı?  ve ne yapmam gerekiyor sizlerin tecrüblerine ihtiyacım var Üzgün Acilen yardımlarınızı bekliyorum..

''Kimde bir güzellik varsa bilsin ki ödünçtür.'' Mevlana
Gırgırına
Halil Bahçıvancılar
Yeni Üye
*

magigue_echecs@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #373 : 30 01 2009, 21:31:40 ÖS »

Bu arada tüm aşıları tam söylemeyi unutmuşum..

''Kimde bir güzellik varsa bilsin ki ödünçtür.'' Mevlana
kts
Yeni Üye
*

« Yanıtla #374 : 19 02 2009, 21:29:27 ÖS »

sLm BeyLer Bnim 1.5 ayLık yvru Köpeğim vr arkadaşımdan aldım raşitizm hastalığı oLdunu söyLedi hangi aşı çeşitini vrmam Lazım saygıLar . . .
Sayfa: 1 ... 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.247 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu