ACTİVE KENNEL KÖPEK EĞİTİM - REHABİLİTASYON MERKEZİ ve PET OTELin kurucusu olan Veteriner Hekim Dr. Gürbüz Ertürk, Macaristan Ulusal İş Köpeği Spor Kulübü tarafından düzenlenen kursları başarı ile tamamlayarak, Köpek Eğitim Yöneticisi diploması ile uzman olarak köpek eğitimi yapmaktadır.Ayrıca, T.C Tarım ve Köyişleri Bakanlığının açtığı kursları da tamamlayarak, Köpeklerde Temel Eğitim ve Rehabilitasyon konularında ‘’Eğitimci Eğitmeni ‘’ünvanına hak kazanmıştır.
Çeşitli uluslar arası dernek ve kuruluşların düzenlediği köpek eğitimi etkinliklerine katılan, Dr. Ertürk, Uluslar arası nitelikli Romanya Köpek Eğiticileri Derneği’nin de asli üyesidir. Köpeğin; sosyal gelişiminin, beden ve ruh sağlığıyla ilişkisine dikkat çeken Dr.Ertürk, yılların hekimlik tecrübesi ile harmanladığı eğitim programları sonucu sağlıklı, mutlu ve uyumlu köpek yetiştirilmesi adına profesyonel hizmet vermektedir. Köpek Eğitim Derneğinin Başkanıdır.www.turkked.org
Temel itaat, ileri itaat, alan koruma, şahıs koruma, yavru köpek eğitimi ve uyum gibi eğitimlerin haricinde, problemi olan köpekleri psikolojik ve fiziksel rehabilitasyon ile iyileştirip onları yeniden aileye kazandırıp , bu konularda köpek sahiplerine danışmanlık yapmaktadır.
Türkiye'de ilk kez eğitim ve konaklamadaki köpeklerin online izlenmesini başlatan bir kuruluştur active kennel.
Bir KUKİ VETERİNER GRUP KURULUŞU olan Active Kennel Eğitim-Rehabilitasyon Merkezi & Pet Otel'e
aşağıdaki adres ve telefondan ulaşabilirsiniz.
www.activekennel.com Haymana yolu 16. km. Gölbaşı –Ankara Tel:0312-612 24 26 612 24 27