* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 09 2010, 02:46:21 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24211 Mesaj 18 Konu Gönderen: 1205 Üye
Son üye: Avşaroğlu
Ara:     Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
+  Kangal Forum
|-+  ACTIVE KENNEL Eğitim & Rehabilitasyon Merkezi Sorularınızı Yanıtlıyor
| |-+  ACTIVE KENNEL TANITIM (Moderatör: activekennel)
| | |-+  Active Kennel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Active Kennel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  (Okunma Sayısı 2761 defa)
AnadoluKangal
Administrator
Üye

WWW E-Posta
« : 02 07 2007, 15:56:39 ÖS »

ACTİVE KENNEL KÖPEK EĞİTİM - REHABİLİTASYON MERKEZİ ve PET OTELin kurucusu olan Veteriner Hekim Dr. Gürbüz Ertürk, Macaristan Ulusal İş Köpeği Spor Kulübü tarafından düzenlenen kursları başarı ile tamamlayarak,  Köpek Eğitim Yöneticisi  diploması  ile  uzman olarak köpek eğitimi yapmaktadır.Ayrıca, T.C Tarım ve Köyişleri Bakanlığının açtığı kursları da tamamlayarak, Köpeklerde Temel Eğitim ve Rehabilitasyon konularında ‘’Eğitimci Eğitmeni ‘’ünvanına hak kazanmıştır.

Çeşitli uluslar arası dernek ve kuruluşların düzenlediği  köpek eğitimi  etkinliklerine  katılan, Dr. Ertürk, Uluslar arası nitelikli Romanya Köpek Eğiticileri Derneği’nin de  asli üyesidir.  Köpeğin; sosyal gelişiminin, beden ve ruh sağlığıyla ilişkisine dikkat çeken  Dr.Ertürk, yılların hekimlik tecrübesi ile harmanladığı eğitim programları sonucu sağlıklı, mutlu ve uyumlu köpek yetiştirilmesi adına profesyonel hizmet vermektedir. Köpek Eğitim Derneğinin Başkanıdır.www.turkked.org

Temel itaat, ileri itaat, alan koruma, şahıs koruma, yavru köpek eğitimi ve uyum gibi eğitimlerin haricinde, problemi olan köpekleri psikolojik ve fiziksel rehabilitasyon ile iyileştirip onları yeniden aileye kazandırıp , bu konularda köpek sahiplerine danışmanlık yapmaktadır.

Türkiye'de ilk kez eğitim ve konaklamadaki köpeklerin online izlenmesini başlatan bir kuruluştur active kennel.

Bir KUKİ VETERİNER GRUP KURULUŞU olan Active Kennel  Eğitim-Rehabilitasyon Merkezi & Pet Otel'e
aşağıdaki adres ve telefondan ulaşabilirsiniz.

www.activekennel.com      Haymana yolu 16. km. Gölbaşı –Ankara Tel:0312-612 24 26     612 24 27

* BROR1~1_edited.JPG (84.19 KB, 605x1246 - Görüntüleme: 290 kez.)

* BRORYE~1_edited.JPG (388.62 KB, 1045x403 - Görüntüleme: 311 kez.)
« Son Düzenleme: 23 01 2009, 17:04:07 ÖS Gönderen: activekennel » Logged
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.064 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu