zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #285 : 05 04 2010, 14:45:37 ÖS » |
|
evet yahu kangal bir tutku hatta ötesi hayat gaylesi oluyor da bunu baskalarına anlatmak zor..ben cok uzun yıllardır arastırmalar icersindeyim cok uzun sure de hekim yanında calıstım,hayatım boyunca da köpeklerim oldu simdiye kadar bilgiler varsa o sebeptendir hümme haşaa diyoruz:) masallah evladınızı allah bagıslasın bende 23 ve 15 yas iki delikanlı var..bana da boyle serzeniste bulunduklarında siz yarın öbür gün evlenecek gideceksiniz ama cemo beni hic bırakmayacak deyince susuyolar  valla azimle size cevap yazdım  su an memleket istanbula dogru yoldayım ama aklım bacaklarda kaldı ,rahatladıysanız tamamdır..selam ve sevgiler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karam
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #286 : 05 04 2010, 20:56:25 ÖS » |
|
verdiğiniz yöntemlerle karam 3 gündür kakasını yediğini görmedim çok teşekkür ederim günde 3 öğün mama yiyor sadece ve dediğiniz gibi akşamları yatarken mama koymuyorum, bugun aşıyada gittik veterinerimiz 3 gün sonra tekrardan parazit tedavisi yaparız dedi. Herşey yolluna girdi tekrardan teşekkürler... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkanej
serkan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #287 : 05 04 2010, 22:45:31 ÖS » |
|
cemo süper bir isim. merak etme ben boş yere hayıflanmışım bacaklar düzgün manken gibi  gece (dişi köpeğim) süper akıllı sana selamı var bahsettim  kurt ilacını verdim bu hafta sonu aşı var umarım aşıdan sonra mızmızlanmazlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkanej
serkan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #288 : 06 04 2010, 08:11:27 ÖÖ » |
|
senin çocuklarıda allah bağışlasın. bu arada benim zeusla gecenin fotolarını fotoğraf yayınlanan yerde yayınladım geçen haftaki resimleri. daha yerlerine koymadım geçici olarak bıldırcınlara hazırladığım yerdeler kulubelerini telle çevirdikten sonra alıcam yerlerine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #289 : 06 04 2010, 11:42:10 ÖÖ » |
|
masallah fotoları gördüm cok guzeller...aşılara basladınız mı parazit tabletini yarım mı verdiniz serkan bey..benden bahsetmeniz iyi olmus insallah gelip görmek nasip olursa yabancılamasınlar..ve siz konusurken dinlerler ya hayran kalacaksınız yasadıkca zeka ve duyarlılıklarına...sevgilerr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkanej
serkan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #290 : 06 04 2010, 12:19:27 ÖS » |
|
Zagor isimizi yazarsanız sevinirim. Tablet değilde parazit şurubu verdim aşılarını önümüzdeki günlerde yaptırcam perşembe düşünüyorum yada cuma. veterinerle görüşüp keneye parazite karşı neler kullanmam ve ne kadar süreyle kullanmam gerektiğini öğrencem. Gelirsen seve seve misafir ederim yerim var merak etme  . 2 cc verdim yemeklerine kattım şurubu veteriner arkadaşım vardı onun tavsiyesiyle kullandım. Kaç sefer kullanmam gerektiğini soymayı unutmuşum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 04 2010, 12:21:51 ÖS Gönderen: serkanej »
|
|
|
|
|
zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #291 : 06 04 2010, 12:29:25 ÖS » |
|
didem  kiltix tasmayı öneriyorum size yaz boyunca koruyacaktır kene pireden suya da dayanıklı hem..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkanej
serkan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #292 : 06 04 2010, 12:32:04 ÖS » |
|
Saol didem hanım buralarda bulacağımı sanmıyorum internetten bi araştırayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #293 : 06 04 2010, 12:35:04 ÖS » |
|
ben göndereyim size 2 tane mevsim geldi cunku..su an istanbuldayım persembe dönücem ankara ya hemen temin eder gönderirim birgunde de elinizde olur..yazı böylece kurtatırsınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
togatay
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #294 : 06 04 2010, 21:22:28 ÖS » |
|
ii günler izmirde kangal beslenir mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
activekennel
|
 |
« Yanıtla #295 : 08 04 2010, 11:47:25 ÖÖ » |
|
Merhaba Evet İzmir'de de bu güzel ırkımızı rahatlıkla besleyebilirsiniz.Ben hep tekrarlıyorum lütfen geniş arazilerde besleyin.Sağlıklar diliyorum. ii günler izmirde kangal beslenir mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Levent DURAN
Yeni Üye
Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır. Paylaşalım.
|
 |
« Yanıtla #296 : 14 04 2010, 21:13:53 ÖS » |
|
Gürbüz hocam, selamlar. Birkaç gündür yabancı sitelerde kalp kurdu rahatsızlığını çok görüyorum. Bugün veterinerime de sordum. Korunması hakkında gayet meşakkatli ve pahalı bir durum söz konusu. Acaba bizim ülkemizde kalp kurdunun görülme sıklığı nedir? Yaygın mıdır? Ayrıca bulaşabilme( ki emin değilim pandemik olup olmadığını...sadece bireylerde oluşan bir rahatsızlık mıdır???) riski nelerdir? Nerelerden/neden bulaşır-ya da sebep olur?
|
|
|
|
|
|
Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır.
|
|
|
|
activekennel
|
 |
« Yanıtla #297 : 15 04 2010, 13:17:43 ÖS » |
|
Merhaba Kalp kurdu hastalığı bizde yaygın değil.Bulaşmada sivrisinekler önemli bir rol oynar.ülkemizde tespit edilmiş vakalar bulunmasına rağmen bunlar yurtdışı orijinlidir.Korunmada "ivermektin "etken maddeli ilaçlar kullanılmaktadır.Bu ilacı bilirsiniz.Uyuz tedavisinde kullanırız. Selamlar
quote author=Levent DURAN link=topic=14.msg25162#msg25162 date=1271268833] Gürbüz hocam, selamlar. Birkaç gündür yabancı sitelerde kalp kurdu rahatsızlığını çok görüyorum. Bugün veterinerime de sordum. Korunması hakkında gayet meşakkatli ve pahalı bir durum söz konusu. Acaba bizim ülkemizde kalp kurdunun görülme sıklığı nedir? Yaygın mıdır? Ayrıca bulaşabilme( ki emin değilim pandemik olup olmadığını...sadece bireylerde oluşan bir rahatsızlık mıdır???) riski nelerdir? Nerelerden/neden bulaşır-ya da sebep olur? [/quote]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oylum
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #298 : 10 06 2010, 13:20:39 ÖS » |
|
Merhabalar,
Bu forumu görünce çok mutlu oldum. Uzun zamandır Kangal'lara benzeyen bir ırk olan Alabay cinsi köpeğim için danışabileceğim birilerini arıyordum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Köpeğimin adı Haydut ve 8 yaşında. Haydut aileme ait bir şantiyede yaşıyor ve beslenmesine çok dikkat edilemiyor. Bu nedenle kuru mama ile beslemeye çalışıyoruz. Hills markasının yaşlı köpek maması ile besleniyordu ama bu markanın Türkiye'ye girişinde sorunlar yaşanmaya başlandı. Başka bir markaya geçmem gerekecek. Fiyat önemli değil, tavsiye edebileceğiniz en sağlıklı marka hangisidir, ve bu markanın hangi mamasını kullanmalıyım?
Yanıtınızı dört gözle bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Oylum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bysmh
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #299 : 11 06 2010, 10:12:04 ÖÖ » |
|
Herkeze merhaba
48 günlük bir erkek bir kangalım var geçen gün yolda bi arkadaş köpeğin sütüne bir avuç etlik civciv yemi ve bi tanede yumurta kırıp kartıştırıp veremi bu şekilde bilekleri falan çok güzel gelişicek dedi sizce bu yöntem uygunmudur ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|