* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09 09 2010, 21:34:08 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24219 Mesaj 18 Konu Gönderen: 1206 Üye
Son üye: ugrbck
Ara:     Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
+  Kangal Forum
|-+  ACTIVE KENNEL Eğitim & Rehabilitasyon Merkezi Sorularınızı Yanıtlıyor
| |-+  Beslenme Sorularınız (Moderatör: activekennel)
| | |-+  Beslenme Sorularınız
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Beslenme Sorularınız  (Okunma Sayısı 61285 defa)
zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
*

WWW E-Posta
« Yanıtla #285 : 05 04 2010, 14:45:37 ÖS »

evet yahu kangal bir tutku hatta ötesi hayat gaylesi oluyor da bunu baskalarına anlatmak zor..ben cok uzun yıllardır arastırmalar icersindeyim cok uzun sure de hekim yanında calıstım,hayatım boyunca da köpeklerim oldu simdiye kadar bilgiler varsa o sebeptendir hümme haşaa diyoruz:) masallah evladınızı allah bagıslasın bende 23 ve 15 yas iki delikanlı var..bana da boyle serzeniste bulunduklarında siz yarın öbür gün evlenecek gideceksiniz ama cemo beni hic bırakmayacak deyince susuyolar Gülümseme valla azimle size cevap yazdım Gülümseme su an memleket istanbula dogru yoldayım ama aklım bacaklarda kaldı ,rahatladıysanız tamamdır..selam ve sevgiler Gülümseme
karam
Yeni Üye
*

« Yanıtla #286 : 05 04 2010, 20:56:25 ÖS »

verdiğiniz yöntemlerle karam 3 gündür kakasını yediğini görmedim çok teşekkür ederim

günde 3 öğün mama yiyor sadece ve dediğiniz gibi akşamları yatarken mama koymuyorum, bugun aşıyada gittik veterinerimiz 3 gün sonra tekrardan parazit tedavisi yaparız dedi. Herşey yolluna girdi tekrardan teşekkürler... Sırıtan
serkanej
serkan
Yeni Üye
*

mavikuzgun@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #287 : 05 04 2010, 22:45:31 ÖS »

cemo süper bir isim. merak etme ben boş yere hayıflanmışım bacaklar düzgün manken gibi Gülümseme gece (dişi köpeğim) süper akıllı sana selamı var bahsettim Gülümseme kurt ilacını verdim bu hafta sonu aşı var umarım aşıdan sonra mızmızlanmazlar
serkanej
serkan
Yeni Üye
*

mavikuzgun@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #288 : 06 04 2010, 08:11:27 ÖÖ »

senin çocuklarıda allah bağışlasın. bu arada benim zeusla gecenin fotolarını fotoğraf yayınlanan yerde yayınladım geçen haftaki resimleri. daha yerlerine koymadım geçici olarak bıldırcınlara hazırladığım yerdeler kulubelerini telle çevirdikten sonra alıcam yerlerine
zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
*

WWW E-Posta
« Yanıtla #289 : 06 04 2010, 11:42:10 ÖÖ »

masallah fotoları gördüm cok guzeller...aşılara basladınız mı parazit tabletini yarım  mı verdiniz serkan bey..benden bahsetmeniz iyi olmus insallah gelip görmek nasip olursa yabancılamasınlar..ve siz konusurken dinlerler ya hayran kalacaksınız yasadıkca zeka ve duyarlılıklarına...sevgilerr
serkanej
serkan
Yeni Üye
*

mavikuzgun@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #290 : 06 04 2010, 12:19:27 ÖS »

Zagor isimizi yazarsanız sevinirim. Tablet değilde parazit  şurubu verdim aşılarını önümüzdeki günlerde yaptırcam perşembe düşünüyorum yada cuma. veterinerle görüşüp keneye parazite karşı neler kullanmam ve ne kadar süreyle kullanmam gerektiğini öğrencem. Gelirsen seve seve misafir ederim yerim var merak etme Gülümseme. 2 cc verdim yemeklerine kattım şurubu veteriner arkadaşım vardı onun tavsiyesiyle kullandım. Kaç sefer kullanmam gerektiğini soymayı unutmuşum
« Son Düzenleme: 06 04 2010, 12:21:51 ÖS Gönderen: serkanej » Logged
zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
*

WWW E-Posta
« Yanıtla #291 : 06 04 2010, 12:29:25 ÖS »

didem Gülümseme kiltix tasmayı öneriyorum size yaz boyunca koruyacaktır kene pireden suya da dayanıklı hem..
serkanej
serkan
Yeni Üye
*

mavikuzgun@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #292 : 06 04 2010, 12:32:04 ÖS »

Saol didem hanım buralarda bulacağımı sanmıyorum internetten bi araştırayım
zagor te-nay
zagor te-nay
Yeni Üye
*

WWW E-Posta
« Yanıtla #293 : 06 04 2010, 12:35:04 ÖS »

ben göndereyim size 2 tane mevsim geldi cunku..su an istanbuldayım persembe dönücem ankara ya hemen  temin eder gönderirim birgunde de elinizde olur..yazı böylece kurtatırsınız..
togatay
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #294 : 06 04 2010, 21:22:28 ÖS »

ii günler izmirde kangal beslenir mi ?
activekennel
Moderator
En Aktif Üye Grubu

WWW E-Posta
« Yanıtla #295 : 08 04 2010, 11:47:25 ÖÖ »

Merhaba
Evet İzmir'de de bu güzel ırkımızı rahatlıkla besleyebilirsiniz.Ben hep tekrarlıyorum lütfen geniş arazilerde besleyin.Sağlıklar diliyorum.

ii günler izmirde kangal beslenir mi ?
Levent DURAN
Yeni Üye
*

Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır. Paylaşalım.

« Yanıtla #296 : 14 04 2010, 21:13:53 ÖS »

Gürbüz hocam, selamlar. Birkaç gündür yabancı sitelerde kalp kurdu rahatsızlığını çok görüyorum. Bugün veterinerime de sordum. Korunması hakkında gayet meşakkatli ve pahalı bir durum söz konusu. Acaba bizim ülkemizde kalp kurdunun görülme sıklığı nedir? Yaygın mıdır? Ayrıca bulaşabilme( ki emin değilim pandemik olup olmadığını...sadece bireylerde oluşan bir rahatsızlık mıdır???) riski nelerdir? Nerelerden/neden bulaşır-ya da sebep olur?

Bilgi ve mutluluk paylaştıkça çoğalır.
activekennel
Moderator
En Aktif Üye Grubu

WWW E-Posta
« Yanıtla #297 : 15 04 2010, 13:17:43 ÖS »

Merhaba
Kalp kurdu hastalığı bizde yaygın değil.Bulaşmada sivrisinekler önemli bir rol oynar.ülkemizde tespit edilmiş vakalar bulunmasına rağmen bunlar yurtdışı orijinlidir.Korunmada "ivermektin "etken maddeli ilaçlar kullanılmaktadır.Bu ilacı bilirsiniz.Uyuz tedavisinde kullanırız.
Selamlar

quote author=Levent DURAN link=topic=14.msg25162#msg25162 date=1271268833]
Gürbüz hocam, selamlar. Birkaç gündür yabancı sitelerde kalp kurdu rahatsızlığını çok görüyorum. Bugün veterinerime de sordum. Korunması hakkında gayet meşakkatli ve pahalı bir durum söz konusu. Acaba bizim ülkemizde kalp kurdunun görülme sıklığı nedir? Yaygın mıdır? Ayrıca bulaşabilme( ki emin değilim pandemik olup olmadığını...sadece bireylerde oluşan bir rahatsızlık mıdır???) riski nelerdir? Nerelerden/neden bulaşır-ya da sebep olur?
[/quote]
oylum
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #298 : 10 06 2010, 13:20:39 ÖS »

Merhabalar,

Bu forumu görünce çok mutlu oldum. Uzun zamandır Kangal'lara benzeyen bir ırk olan Alabay cinsi köpeğim için danışabileceğim birilerini arıyordum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Köpeğimin adı Haydut ve 8 yaşında. Haydut aileme ait bir şantiyede yaşıyor ve beslenmesine çok dikkat edilemiyor. Bu nedenle kuru mama ile beslemeye çalışıyoruz. Hills markasının yaşlı köpek maması ile besleniyordu ama bu markanın Türkiye'ye girişinde sorunlar yaşanmaya başlandı. Başka bir markaya geçmem gerekecek. Fiyat önemli değil, tavsiye edebileceğiniz en sağlıklı marka hangisidir, ve bu markanın hangi mamasını kullanmalıyım?

Yanıtınızı dört gözle bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Oylum
bysmh
Yeni Üye
*

« Yanıtla #299 : 11 06 2010, 10:12:04 ÖÖ »

Herkeze merhaba

48 günlük bir erkek bir kangalım var geçen gün  yolda bi arkadaş köpeğin sütüne bir avuç etlik civciv yemi ve bi tanede yumurta kırıp kartıştırıp veremi bu şekilde bilekleri falan çok güzel gelişicek dedi sizce bu yöntem uygunmudur ?
Sayfa: 1 ... 15 16 17 18 19 [20] 21 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.091 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu