Merhaba
Köpeğinizle ilgili anlattığınız sorundan fazlaca bir şey anlamadım.Çünkü ağrı birçok problemde olabilecek belirti.Bacaklarda deformasyon,incelme,şişlik,....değişiklikler belki fikir verebilir.Eklemlerinde sorun olabilir.
Bu nedenle önerim bacakların röntgenlerinin çekilmesi ve bir ortopedist tarafından muayenesi.
Bir de bu yazıyı okuyan bütün arkadaşlardan da ricam;Ne olur köpeklere gelişme dönemlerinde fazla kalsiyum vermeyin.
Selamlar
sayın active kennel benim köpeğin ayaklarında ve beslenmesinde problem var.yaş 1, kilo yaklaşık 45 50kg boy 77 erkek kangalım
var.ön ayakların yerden kalkarken acı duyuyor inliyerek ayağa kalkıyor.aşıların hepsini yaptırdım.kalsiyum takviyeside verdim
ama çözülmedi yinede bunun yanında yemek yemiyor.tavuk veriyorum günde tek öğün mama denedim birçok şeyi denedim sadece ayakta kalacak kadar yiyor kilo almıyor. yaşamak için yiyor denebilir. ayakalrına ve beslenmesine ne önerirsiniz.veterinerede götürdüm ama sonuç alamadım.çok zayıf lütfen yardım edermisiniz teşekkür ederim(sizden özür diliyorum ayrıca bana köpek geldiği
için sizden alacagım köpekten vazgectim kusura bakmayın)