Hoşgeldiniz...
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
08 09 2010, 02:47:49 ÖÖ
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24211
Konu Gönderen:
1205
Üye
Son üye:
Avşaroğlu
Ara:
Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
Kangal Forum
Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
Kangallarla İlgili Anılar ve Hikayeler
Anılar ve Hikayeler
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
21
22
23
24
25
[
26
]
27
28
Gönderen
Konu: Anılar ve Hikayeler (Okunma Sayısı 84395 defa)
besto
Administrator
En Aktif Üye Grubu
Ynt: Anılar ve Hikayeler
«
Yanıtla #375 :
11 03 2009, 01:07:25 ÖÖ »
Merhabalar;
İstanbul 2007 CNR fuara katılmıştık. Stand komşumuz pet oyuncakları satan bir bayandı. Kangallarımızı, yavrularımızı çok sevmiş onlara çeşitli oyuncaklar hediye etmişti. Biz de onun bu jestinin altında kalmayalım dedik ve kangal yavrularımızdan birini ona hediye ettik. Tam bir hayvansever ve güzel bir insandı. Hediye edttiğimiz yavruya çok iyi bakılacağı rahatlığı içindeydik. Aradan yaklaşı 10 ay geçmişti ki bu komşumuz bizi aradı ve hediye aldığı kangalın çok büyüdüğünü, bakmakta gezdirmekte çok zorlandıklarını, kangalın adeta onları gezdirdiğini ve kusuruna bakmaz isek kangalı geri vermek istediğini söyledi. Biz de kangal bizim kangalımız, sokağa salınacağına ya da başına başka herhangi kötü birşey geleceğine geri alalım dedik ve iki ay daha bakın ve 2008 fuarına geldiğimizde geri alıp doğduğu topraklara getirelim dedik ve biraz süre istedik, kabul ettiler. Fuara gitmeden önce tekrar aradılar ve kangallarını iade etmekten vaz geçtiklerini söylediler. Bu bizi sahiplerinden ayrılmayacağı için kangalımız adına çok sevindirdi. Ama nedenini çok merak ettik ve neden diye sorduk. Verdikleri cevap bizi daha çok sevindirdi: Komşumuzun 3.5 yaşındaki oğulu evden çıkmış ve kaybolmuş. Birkaç satlik aramadan sonra polise de kayıp başvurusunda bulunmuşlar. Aradan 7 saat geçtikten sonra polis komşumuzu aramış ve tarif ettiğiniz eşkale uyan bir çocuk birkaç cadde ilerde bulduklarını ama yanında bulunan ve çocuğu koruyan bir kangal köpeğinden dolayı çocuğa yaklaşamadıklarını söylemiş. Kangal bizim iade edilecek yavru idi ve bu başarılı korumadan sonra sadakatinin ödülü evinde kalmak oldu.
Anadolu Kangal Üretim Çiftliği
www.anadolukangal.net
YasarK
Üye
Barbar Conan
«
Yanıtla #376 :
11 03 2009, 01:18:36 ÖÖ »
Gercekten Duygulandım, MUKEMMEL
Senin Hayellerinin Bittiği Yerde , Benim Gerçeklerim Başlar
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah..
«
Yanıtla #377 :
11 03 2009, 12:57:10 ÖS »
Hocam çok saolsun ya..
Filmlere konu olabilcek bi olay
Önümde Irzına Geçseler, Bi Sigara Yakar Sıraya Girerim... !
poyraz
Aktif Üye
«
Yanıtla #378 :
11 03 2009, 13:25:20 ÖS »
hocam çok güzle bir olay valla gözlerim doldu bend e bibranımı paylaşmak istedim.
yaklaşık 5yıl evveliydi kzuzları geleri otlatmaya gidiyoruz haziran ayındaydı sanırım..akşama doğru kuzualrla evden çıktık başında ebn ve halamın oğlu beraberdik ikimiz gidiyorduk davara.. yanımda gıpti isimli kangal köpeğim vardı çok aykışıklı güzçlü bir köpekti. ekinler buyumuüşsararmışlardı ama daha nbiçilmemişti dernin içinden iki ekinin ortasından geçicektik karşımızdan dayım geldi traktörle yanımızda durdu akşam bir oğlağın yabanda uyuya kaldığını buralrda oğlak görüp görmediğimzi sordu bizd e oğal olarak görmediğimzi söledik..neyseonalr gitt..
gıpti yanımdaydı kulaklarını dikti boyunu aşan çavdar ekinin içine baktı etrafı eyce dinleid koşarak ekinin içine daldı bayya bir gitt.. biraz sonra bir oğlaksesi duydum meleyerek bize yaklaşan ekinin içinden gelen bir ses vardı...
oraya dogru baktığımda önde oğlak arkada Gıpti geldiler oğlak davarın içine karıştı gıptiyide yanıma çağırdım elimdeki değnekle sırtını kaşıdım sevip okşadım vay gıpitm vahy seni çok özlüyorum..
MCHT
Mücahit
En Aktif Üye Grubu
«
Yanıtla #379 :
13 03 2009, 10:03:38 ÖÖ »
ben de yazın koyun güderken akşam üzeri koyunlar bayaa dağıldılar çalılıkta.hepsini göremiyordm. etraflarını toplamaya çalışıyordum tabi bu arada benim karabaşla çomar daha küçükler,onlar da koyunların etrafında durup fazla dağılmalarını önlüyorlar.
bi ara çomarı gözden kaybettim,karabaş yanımda. bağırıyorum çağırıyorum çomar gel oğlum... ses seda yok. dedim ki ulan kerata yine eve mi kaçtın, kızmıştım biraz. sonra koyunları topladım. baktım uzakta bi kuzu kalmış. sürüyü unutm7uş kendi halinde otluyor. başını kaldırıp baksa sürüyü göremez sonra ters yöne kaçmaya başlar. daha fazla uzaklaşmadan şunu alıp geleyim dedim yanına gittim. baktım benim çomar kuzunun yanına yatmış onu bekliyor. sesimi,onu çağırdığımı duymasına rağmen kuzuyu orda bırakmak istememiş
RoCKSTaR_
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu
kral
«
Yanıtla #380 :
14 03 2009, 09:03:57 ÖÖ »
VAybe:Ya bu köpekler bambaşka oluyor..
kRaL
greenhilll
Yeni Üye
«
Yanıtla #381 :
14 03 2009, 15:56:32 ÖS »
MERHABA ABİLERİM VE DE KARDEŞLERİM.. HEPİNİZE BU FORUMDA YAPTIĞINIZ PAYLAŞIMLAR İÇN
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.. ŞİMDİLİK SİZİNLE BİR PAYLAŞIMDA BULUNMASAM DA SİZLERİN YAZDIKLARINI VE DE GÖNDERDİĞİNİZ FOTOLARI HAYRANLIKLA İZLİYORUM....
HERKESE TEŞEKKÜRLER... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN DOSTLAR(EĞER BENİ YENİ BİR DOST OLARAK KABUL EDERSENİZ)
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu
«
Yanıtla #382 :
14 03 2009, 23:47:05 ÖS »
Greenhilll, ne demek dost kabul eder misiniz?
Sitemiz de çok güzel dostluklar arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
MCHT
Mücahit
En Aktif Üye Grubu
«
Yanıtla #383 :
29 03 2009, 23:28:40 ÖS »
arkadaşlar yine ben
Bizim oralarda herhangi birinin koyunu ölse hemen bizim köpekler gidip yerler.komşumuzun bi koyunu kuzusu ölüyo bizim itler bi günde temizliyo ama kendi koyunumuz ölünce yemiyolar
o koyunla beraber gezip dolaşıyolar, burun buruna koklaşıyolar. yani araarından bi tanışıklık, bi muhabbet var. sonra o koyun ölünce de dışarı uzağa atıyoruz. onlar da gidip başında bekliyolar korumak için, kalkar da geri gelir diye
ne zaman koyun çürümeye parçalanmaya başladı ozaman ümidi kesiyolar, koyun iice koyun olmaktan çıkınca yiyolar. yani gözleri onu bi bütün olarak gördüğü sürece ARKADAŞLARINI yemek istemiyolar
RoCKSTaR_
kod 7
Creature
Yeni Üye
eQuity
«
Yanıtla #384 :
30 03 2009, 22:28:50 ÖS »
KANGAL farkı i$te.
Suyun Intiharıdır $elale
poyraz
Aktif Üye
«
Yanıtla #385 :
01 04 2009, 14:20:13 ÖS »
arkadaşım koyununeden tüm olara k atıyorsuynuzkidersini yüzp praçalasanız köpekelriniz yerler taze taze
MCHT
Mücahit
En Aktif Üye Grubu
«
Yanıtla #386 :
03 04 2009, 14:56:02 ÖS »
uğraşmak istemiyoruz, zor geliyo
RoCKSTaR_
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu
kral
«
Yanıtla #387 :
03 04 2009, 23:31:01 ÖS »
ya mucahıt olurmu ya...Onları haşla ver köpeğe kardeşimm. :)Kilo aldırır itlere..toparlamaya yardım eder.
kRaL
enisthe71
Yeni Üye
«
Yanıtla #388 :
01 05 2009, 18:26:32 ÖS »
arkadaslar bende yeniyim 9 -10 yaslarında kırıkkale nın köylerinden birinde yaşıyorduk,daha ozamanlar baslamıştı bu sevda bende ,asıl bikere bu aslanlar,sevmeyipte neyapacaksın..........
köyun en guzel dişi kangalı muhtarınkydı,ve her zaman çifleştiği bir de kangal vardı kı onun adıda özlemdi ve komşumuz hacer ablalarındı,ve hep zincirdeydiçünkü bıraksalar etrafta nekadar kangal varsa sayısına bakmaz dalardı onlara,yıne birgun köyun ortasın da toplandı koyun butun kangalları,muhtarın dişi kangalı kızandaydı ve zincirden boşanmış bişekilde ve butun kangalları toplamış başına,normalde sadece özlemle çifleştiriyolar,neyse buda özleme doğru giderken sanırım tam 50-60metre uzakta erkek kangalların içinde kalmış ama özlem zincirde ve bunları göruyor,bılsenız nasıl bağırıyor okadar kıskanıyorkı dişisini çığlık çığlığa bağrıyor,derken salih abi dediğimiz komşunun kardeş olan kangallarından biri dişiye yaklaşırken tanımadığım baska bir kangal musade etmedi ve hemen kapıştılar,bu esneda kardeş olan boştakı kangalda kardeşine yardım etmek için boğuşa girdi 2 ye bir olmuştu kavga,ama inanmazsınız o dişi kangal sonradan kavgaya giren kardeş kangala öğle bir saldırdıkı onu hemen kavganın dışına çıkardı ve kavga 1 e 1 devam etti,orda enaz 7-8 kangal vardı ve hepsi boğuşa karışmadan izlediler yemin ederim,bizde olayı kendi aramızda konusuyorduk,neyse hiçbiri dişiyle çifleşemedi ve dişi özleme doğru hareket etti,osırada diğerleride peşindeydi,tam osırada özlem zinciri bir kırdı anlatamam sanki sanırsınız uzaktan kanuninin orduları butun bir ihtişamıyla geliyor,öyle urkütücüydiki anlatamam ve gelir gelmez hemen birini altına altı perişan ediyor diğerleri zaten hemen uzaklaştı ve mütüş bir curcuna oldu derken hemen sağdan soldan gören buyukler koşup geldı ve ayırdılar,haala unutamam aradan yıllar geçti,onların bırbırıne aşık olduğunu düşünürdüm ve ennımkıde öyleydi.....
tabi dişinin kavgayı eşit şartlarda devam ettirmesini anlatacak açıklayacak söz yok bence.............
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu
«
Yanıtla #389 :
01 05 2009, 20:44:42 ÖS »
Dişiler her zaman güçlü olanla eşleşmek ister derler ya hani üsteğmenim sizin hikayenizde buna bi örnek olsun
Sayfa:
1
...
21
22
23
24
25
[
26
]
27