* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 09 2010, 02:25:10 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24211 Mesaj 18 Konu Gönderen: 1205 Üye
Son üye: Avşaroğlu
Ara:     Gelişmiş Arama
İnterneti daha hızlı dolaşmak ve aradığınıza hemen ulaşmak için FireFox kullanın
+  Kangal Forum
|-+  Kangallar Hakkında Genel Bilgiler, Beslenme ve Sağlık, Fotoğraflar
| |-+  Kangallarla İlgili Anılar ve Hikayeler
| | |-+  Anılar ve Hikayeler
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Anılar ve Hikayeler  (Okunma Sayısı 84393 defa)
poyraz
Aktif Üye

E-Posta
« Yanıtla #330 : 25 11 2008, 20:33:25 ÖS »

arkadaşlar  unutmadan  yukardaki anlatığımeniklerle  berabe r aldığım  dişimle  deli sarıadındaki  köpeğimi çiftleştirmiştim ve ayazım dünyaya  geldi.. elbebek  gülbebek  buyuttüm şimdi tam istediğim gibi allaha çok şükür  zarar etmedim arkadaşlar   fotoğraflar bölümüne ayazın resmini koymuştum
volkan kangal
VOLKANGAL
En Aktif Üye Grubu

E-Posta
« Yanıtla #331 : 26 11 2008, 05:28:14 ÖÖ »

guzel kardesim yapmayin   kangal bir kopektir ve  oda yorulur   bazi kangallar surunun pesinden gitmez   her suruye gideni kangal yapmayin   ne olur birakin bu isleri guzel kardesim

bir safkan  kangallinda cani var yorulma sebebi var gitmeme sebebi var 
ne olur

geri donus
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu

Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah..

« Yanıtla #332 : 26 11 2008, 12:45:21 ÖS »

Tabiki kangal yorulur yorulmaz değil. Sürü peşinde de zevk alır çünki doğal ortamıdır. Fakat kangal yorulmaz kelimesi yanlış olmuş Kangal yorulur ama sürüsüne ve sahibine sadık olduğu için görevi icabında sürünün peşini bırakmaz.. Sizlerde bilirsiniz bunun bir çok örneği vardır sadıklığı konusunda.

Önümde Irzına Geçseler, Bi Sigara Yakar Sıraya Girerim... !
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu

kral

« Yanıtla #333 : 26 11 2008, 16:04:54 ÖS »

Öyle bi yorulurki...Ey gidi öyle şeymi olurmus...Oda bi canlı ya..Abartmayalım lütfen.

kRaL
MCHT
Mücahit
En Aktif Üye Grubu

mucahit_aydogdu@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #334 : 26 11 2008, 19:11:52 ÖS »

ilk kangalım olan karabaş sürüye gitme konusunda o kadar isteksizdi ki,kafası eserse gelir esmezse gelmezdi dağa.güzellikle de götürsem dve döve de götürsem  canı istemedimi bi yolunu bulur kaçardı.bu konuda forumdan da çok yardım aldım ama bi türlü başaramamıştım.O bi kangaldı ama sürüye gitmeyi pek sevmiyodu.
Şimdiki eniklerine tedbiri baştan aldım.2 aylıktan itibaren eğitimlerine başladım.kaçmalarına pek fırsat vermedim.Çok şükür şimdi onlar tam ibirer çoban.Anaları gibi değiller

RoCKSTaR_
ali küpeli58
Yeni Üye
*

« Yanıtla #335 : 27 11 2008, 15:48:49 ÖS »

ilk kangalım olan karabaş sürüye gitme konusunda o kadar isteksizdi ki,kafası eserse gelir esmezse gelmezdi dağa.güzellikle de götürsem dve döve de götürsem  canı istemedimi bi yolunu bulur kaçardı.bu konuda forumdan da çok yardım aldım ama bi türlü başaramamıştım.O bi kangaldı ama sürüye gitmeyi pek sevmiyodu.
Şimdiki eniklerine tedbiri baştan aldım.2 aylıktan itibaren eğitimlerine başladım.kaçmalarına pek fırsat vermedim.Çok şükür şimdi onlar tam ibirer çoban.Anaları gibi değiller
   mücahit kardeşim ne kadar doğrudur bilmem ama bizde zorla davara giden it sürüye kurt grtirir derler naçizane tavsiyem sürüye gitmeyen köpeğe yemeğini verme ne zaman ki kalkıp sürüyle birlikte dağa gitti dağda karnını doyur karnı doyar doymaz eve kaçacaktır eve kaçtığında ceza olarak tekrar aç bırak.onlara ancak sürüye gittiklerinde karınlarını doyurabileceklerini öğret hoşçakal
poyraz
Aktif Üye

E-Posta
« Yanıtla #336 : 27 11 2008, 16:31:34 ÖS »

abey ben denedim gördüm safkan köpekle  kırmayı berabe r buyuttük  yediğimiz kazık sonucunda  saf olan köpeğm davar diye  ölürdü.zincirden çözmedimmi  çenilerdi diğeri isteksiz isteksiz  giderdi  saf olan köpeğim davarın peşind e durmadan koşardı  gezerdi  davşan kovalardı  diğeri öYlesine gelirdi.VE KIRMA OLANA RTIK GİTMİYORT KAÇIP KAÇIP  GELİYOR ben çok denedim ve gördüm davara gidişinden anlarım kangalmı kırmamı olduğunu kardeşim nediyen desin..
 şu an bi güdüğüm var   7  8 yaşında bi köpek açmış  tokmuş aramaz  davar yürüyünce   yürür   durunca durur  öle biköpek .. biz kendimiz davarcıyız  denedik  beyler  öle  konusuyoruz..
1,5 yaşına  kadar karabaş dişimizi evde zincirde  buyuttük  davara saldığımız  vakit  hiç yabancılık  çekmedi görevini başarıyla yerine getirdi  şimdi kızanlamasını bekliyoz  herkes  bildiği gibi hareket  etmekte serbest  arkadaşlar
ali küpeli58
Yeni Üye
*

« Yanıtla #337 : 27 11 2008, 16:50:23 ÖS »

poyraz gardaş bizde davarcılığın yergini değil yorgunuyuz bizde denedik gördük anlatıyok sen beni anlamadın galiba ne yazmışım iyi oku zorla davara giden it sürüye kurt getirir demişim benim davar besleyip beslemediğimi biliyormusun yada benim yanlış söylediğim sonucuna nerden vardın anlayamadım.
ali küpeli58
Yeni Üye
*

« Yanıtla #338 : 27 11 2008, 16:52:56 ÖS »

ayrıca madem çok anlıyordun niye kırma köpeği sana kakalayabildiler buda ayrı bir mevzu.
VaGaBoNd
aLi
En Aktif Üye Grubu

Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah..

« Yanıtla #339 : 27 11 2008, 20:20:56 ÖS »

Herkes sevgi ve saygı ortamında görüşlerini belirtmiş. Ama gelelim poyraz arkadaşımızın yorumu resmen siz ne derseniz deyin benim bildiğim doğrudur anlamında.. Ve birazda olsa yazısında sertlik hissettirdi hemen kendini...
Sayın poyraz; Aliküpeli abimiz çok güzel bi cevap vermiş madem o kadar bilgi sahibisiniz bizim düşücelerimize bile saygı duymayacak şekilde cevap veriyosunuz..  Niçin kırma bi yavruyu saf diye aldınız...?
« Son Düzenleme: 28 11 2008, 13:36:45 ÖS Gönderen: VaGaBoNd » Logged

Önümde Irzına Geçseler, Bi Sigara Yakar Sıraya Girerim... !
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu

kral

« Yanıtla #340 : 28 11 2008, 13:29:48 ÖS »

Ortalık kızışmış...

kRaL
MCHT
Mücahit
En Aktif Üye Grubu

mucahit_aydogdu@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #341 : 28 11 2008, 15:29:30 ÖS »

ayrıca madem çok anlıyordun niye kırma köpeği sana kakalayabildiler buda ayrı bir mevzu.

OfffFF  be ..!   lafa bak. Şaşırmış
Walla bu lafı ben yemek istemezdim  Sırıtan

bu arada ali abi senin dediklerini de denedim karabaşı sürüye götürmek için.! yaşına gitmişti aklı eriyordu artık.Neyin ne olduğunu anlayıp sürüye gitmeye başlamıştı ki....   
Öldü Kararsız
Ama eniklerinde bunları küçüklükten uyguladım.onlarda bi sorun yok.hep sürüyle beraberler.

RoCKSTaR_
ali küpeli58
Yeni Üye
*

« Yanıtla #342 : 29 11 2008, 12:21:31 ÖS »

arkadaşlar kalp kırmak hiç tarzım olmadığı halde poyraz kardeşimize karşı biraz sert cevap vermişim kırdımsa özür dilerim ancak bunun kendisinin tarzına karşı bir tepki olduğunu bilmesini isterim.Biz koyunculuk yaptığımız dönemde kırma köpekle hiç çalışmadık o yüzden kırma köpeklerin davranış tarzını bilmem benim mücahit kardeşe tavsiyem safkan kangal içindir.Ama ben koyuna gidip gitmediğine bakıp bu safkandır yada kırmadır diyebilecek kadar uzman değilim.Hayvanın dış görünüşünden ben kırmayım diye bağırmıyorsa bunu anlayamam hoş vakitler geçirmeniz dileğiyle.
errorgoktug
göktug şen
En Aktif Üye Grubu

kral

« Yanıtla #343 : 29 11 2008, 16:03:50 ÖS »

O zaman kırma it yarın öbürgün koyunlarıda boğar. Kahkaha Sırıtan :Dhaha

kRaL
poyraz
Aktif Üye

E-Posta
« Yanıtla #344 : 29 11 2008, 19:32:30 ÖS »

arkadaşlar  maksadım kimseye sert davranmak  kalp kırmak değil..ali küpeli  arkadaşım sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen hepimiz  kangal aşığıyız  oyuzden böyle  güzel bir  forumda  toplanıyoruz...
kırma yavruyu nasıl aldığıma gelince adamı sevip  sayıyordum  arkaşlar  daha evveldend e tanışmışlığımız vardı.45 yaşındabiri yani silerde  görseniz  lafına  bakınc a bayya bir herif sanarsınız
Enikleride anasınınaltında  gördümm öle kara verdim kırma yavruda içinin en güzel yavrularından birsiydi  kendimiz  yalan sölemediğimiz için herkesi kendimiz gibi ssanıyorduk..aldık gedlik beyler enikleri ve analarını  nebilelim dişinin altına  başka köpeğin yavrusunu attıklarınıççbesledik büyüttük büyüyünce    ne olduğu meydana çıktı... burda  suç  benimmi beyle r  abimiz dediğimiz birisi   şerefsizlik yaptıysa  kabahat bizimmi. zor bela para biriktirmişiz  davar güttüğümüz için  iyisini belemek istemişiz bu suçsa  bende suçluyum arkadaşlar ..
Sayfa: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.09 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu